Seçkin Üye
tabi depolama alanım yetersBilgisayarın güzel bence bi 5 yıl daha en yeni güncel oyunlarda yüksek fps alabilirsin ;D
yani yeni sayılır toplayalı 7-8 ay oldu tam dolar fırlamadan önceYeni mi aldın pc yi
ya temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkcası bi yardımcı olsan ekran kartının üstünde bi toz tabakası var ama malzemelerin uçları tozlu tarafta olduğu için peçeteyle felan silemiyorum nsdıl temizleyebilirimMax 5-10 yıl dayanır götürür seni 2-3 ayda bir temizlersen bilgisayarı tabi
aynen ben hiç kimseye sormanda direk kendim topladım pc yi işlemci biraz bol geldi seneyede giyer artıksistemin gayet güzel fakat bu yıl çıkan iyi sistem isteyen oyunları güzel ayarlarda açmayabilir assasins creed olsun cyberpunk olsun farcry olsun 2 yıla filan ekran kartını upgrade edersen yeni oyunlarda güzel performans alırsın işlemci seçimin iyi olmuş çünkü.
oynadığım bi pubg mobil var Darkorbit oynuyorum lol zulu felan ya arada küçük kardeşim gta5 oynuyor başka oyun oynamıyorum öylevalla ben çöp bir bilgisayarı 12 yıl kullandım bu 2 3 yıl gider oyun anlamında.
Bilmiyorsan kendin yapma parçalara zarar verirsin bilgisayarcıya götür temizletya temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkcası bi yardımcı olsan ekran kartının üstünde bi toz tabakası var ama malzemelerin uçları tozlu tarafta olduğu için peçeteyle felan silemiyorum nsdıl temizleyebilirim
Çıkartıcaksın ekran kartını ram i falan alıcaksın süpürgeyi fanlardan tozlarını alıcaksın işlemciye de termal macun sürüyorlar bulabilirsen onu da alıp sürebilirsin süremem diyorsan youtube da çok video varya temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkcası bi yardımcı olsan ekran kartının üstünde bi toz tabakası var ama malzemelerin uçları tozlu tarafta olduğu için peçeteyle felan silemiyorum nsdıl temizleyebilirim
ben odamı toplamayan adamım ya akşam geri yatcam diye bırakıp gidiyomÇıkartıcaksın ekran kartını ram i falan alıcaksın süpürgeyi fanlardan tozlarını alıcaksın işlemciye de termal macun sürüyorlar bulabilirsen onu da alıp sürebilirsin süremem diyorsan youtube da çok video var
Götür bilgisayarı o zaman bilgisayarcıya dostum 10 dakikalık iş yani onlar yapar üşeniyorsanben odamı toplamayan adamım ya akşam geri yatcam diye bırakıp gidiyomo kadar detaylı temizlik yapamam ama az daha pratik yöntemi varsa uygularım
o zaman 4 yıl oynarsın gibime geliyor.oynadığım bi pubg mobil var Darkorbit oynuyorum lol zulu felan ya arada küçük kardeşim gta5 oynuyor başka oyun oynamıyorum öyle
gerrek yok ya ben pc mi asla bilgisayarcıya götürmedim bu zamana kadar pc donanımından arızalarından baya anlıyorum hep kendim çözdümGötür bilgisayarı o zaman bilgisayarcıya dostum 10 dakikalık iş yani onlar yapar üşeniyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?