Bilgisayar Toplama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
üni için laptop al rahat et bi yerden bi yere giderken memlekete vs kafan rahat olur

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben aslinda uğraşmam kanka ütopya diye bir site ordan istedin bilgisayi toplaya bilirsin
tavsiye ederim güzel site :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim işin acil değilse bikaç ay bekleneni önerrim

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum laptop işine bence hiç girme 90 yılında değiliz 2020 yılındayız her yerde bilgisayar var telefon var tablet var vs masaüstü pc topla toplarkende youtuber lara inanarak toplama çoğu firma ile anlaşmalı olarak sana ürün önerir gir itopya gibi benzeri sitelere orada zaten bileşen toplama var oradan bileşenlerini bütçene göre seç tek tek bak örnek rtx 590 ekran kartı aç youtube a inceleme video su izle nerede ne kadar fps vermiş ne kadar süre sonra kasmış alınır mı alınmaz mı o şekilde gör seç listene ekle topla derim

one eyed
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Herkesin dediği gibi laptop almak hayatını kurtarır fakar bulunduğun şehirde üni okuyup kendi evinde kalacaksan toplamaya dönebilirsin rtx2080 i7 işlemci 16gb ram den bakmanı öneririm

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
beyler sa unıye gıdecem bılgısayar programcılıgı okuyacam laptop alacaktım kararımı degıstırdım kasa dızecem fakat pek bılgım yok 9-10k arası rtx bır kasa toplayabılırmısınız ?
laptop monster dusunuyordum olmasa laptop alırım monster nasıl dır ?
düşündügüm model=
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üniv de yurtta kalacaksan leptop şart ortamın müsayit olursa masa üstü al ileriye dönük parca değiştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
monster tulpar serisine bak kardeş baz versiyonların fiyatı uygun

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sa beyler pc alcam da bütçem 3 illa 4k arası bana pc topluya bilcek varmı ben anlamıyorum pek lütfen yardımcı olun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler sa unıye gıdecem bılgısayar programcılıgı okuyacam laptop alacaktım kararımı degıstırdım kasa dızecem fakat pek bılgım yok 9-10k arası rtx bır kasa toplayabılırmısınız ?
düşündügüm model=
hocam üniye gideceksin sana her an yanında taşıyabileceğin pc lazım . masaüstünü aklından çıkar .

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
laptop daha ideal olur derslerde ihtiyacın olacak sonuçta şahsi düşüncem kaliteli bir laptop al ya da 10k bütçe var 5 k laptop al 5 kya masaüstü topla

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Monsterbook var bende GTX 1050 Ti var gayetde memnunum soğutması felanda güzel öneririm

Üye
7 HİZMET YILI
düşündügüm model=
laptop olarak hangi modeli alırsan al tüm markalar 2 tip işlemci kullanıyor. ya inteli yada amd yi. ekran kartı yine aynı şekilde mesela lenovanın üretmiş olduğu bir anakart ekran kartı işlemci yok bir nevi oem gurubuna giriyor hepsi. burada dikkatg etmeniz gereken şey chipset arızası. zamanla bir çok laptop chipset arızası verir. mesela toshibanın bazı serileri asusus bazı serielri sürekli 2 yıldan sonra chipset arızası vermesidir. kafam rahat kalsın dersen oem toplama masa üstü bilgisayarı tavsiye edebilirim

Üye
6 HİZMET YILI
Bence monster laptop al işin kolay yoldan çözülsün laptop candır öğrenci için

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer ders için kullancaksan leptop daha mantıklı ama dersen evden yapıcam masaüstü al

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
monster gaming alacagına toplama bilgisayar internet cafecilerden satın al takip et nette çok satan cafe ci var pandemi dolayısı ile

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Masaüstü laptop ikilemi adamı delirtir

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
üni için masa üstü biraz saçma olur bro laptoplara bak derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka pc için itopya sitesine gir ordan sana uygunu al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...