Üye
15 bin tl ye kurye motoru haricinde güzel bi motor alamaz zevkler tartışılmaz ama almışken her şeyin iyisini ve güzelini alınmalı bence15 bin TL varsa motor al bence kardeşim
15 bin tl ye kurye motoru haricinde güzel bi motor alamaz zevkler tartışılmaz ama almışken her şeyin iyisini ve güzelini alınmalı bence15 bin TL varsa motor al bence kardeşim
Öncelikle bir yerde okumuştum 3070 sistem için 750W kullanılması gerekiyor diye bu dediklerinden sonra biraz araştırdım 650W minimum 750W önerilen olarak geçiyor çoğu yerde sen de istersen araştırabilirsin evet bileşenleri alıyor ben de bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum hakkına girme durumu vesaire yok burda 650W yetmez diye düşünüyordum ki minimum olarak söyleniyor internette o yüzden öyle yazdım 750W alınması daha doğru olur.
dediğim gibi 650W alınabilir ama bana kalsa 750W tercih ederim.Sana minumum 650 w Diye söyleyenler turizm meslek yada işletme mezunu Elektroniğin E 'sinden anlayan insanlar değiller emin ol.
Ekli dosyayı görüntüle 58021
![]()
Tamam senin eşeğin kancık olsundediğim gibi 650W alınabilir ama bana kalsa 750W tercih ederim.
niyetimde o şekilde tek tek alınca daha uyguna alrım diye düşünüyorum@veklatos bu sistem senin istediğin herşeyi karşılayacak şelilde hazırlanmış ve darboğaz sorunu olmayan bir sitem sorunsuz kullababilirsin. birde alacak olursan siteye toplatma parçaları tek tek sipariş ver maaliyet daha düşük olabilir.
hocam benım bı avantajım var elımdekı leptopu satacam ve o bilgisayar için 9bin tl ekleyecem öyle alacam15 bin TL varsa motor al bence kardeşim
Çok güzel işte laptopu aradan çıkardıktan sonra buna focus yaparsan pişman olmazsın.niyetimde o şekilde tek tek alınca daha uyguna alrım diye düşünüyorum
Post automatically merged:
hocam benım bı avantajım var elımdekı leptopu satacam ve o bilgisayar için 9bin tl ekleyecem öyle alacam