- Yasaklandı
Reis şöyle hiç knight veya mt2 geçmişim yok oyundan pek anlamıyorum yt veya video izlemeden öğrenme şansım olur mu acaba bu oyundaKnight online oynayarak güzel paralar kazanabilirsin, bunun için biraz yatırım yapman gerekebilir oyuna girişler de premium istiyor premium yok ise 30-45dk arası oyuna girmeyi beklersin. Hesabını öyle aham şaham dizmene gerek yok, ufak itemler ile farm yaparak para kazanabilirsin. Oyunun kendi sistemin de metin2 de bulunan oto av gibi Genie sistemi var genie bırakıyorsun kendi kendine farm yapıyor. Sen arkada film dizi izlerken oyundan para kazanabilirsin.
Youtube'da 0'dan serileri mevcut, öğretici bir çok video mevcut hepsi sana yardımcı olacaktır. Knight online başlamanı tavsiye ederim. Ama bahsettiğim gibi sana kalmış olaraktan ufak bir yatırım isteyebilen bir oyun.Reis şöyle hiç knight veya mt2 geçmişim yok oyundan pek anlamıyorum yt veya video izlemeden öğrenme şansım olur mu acaba bu oyunda
Teşekkürler reis son olarak steamde de mevcut knight ve mt2 internetten serverlere mı girmeliyim yoksa steamden mi oynamalıyımYoutube'da 0'dan serileri mevcut, öğretici bir çok video mevcut hepsi sana yardımcı olacaktır. Knight online başlamanı tavsiye ederim. Ama bahsettiğim gibi sana kalmış olaraktan ufak bir yatırım isteyebilen bir oyun.
Kendi sunucularına girersen daha iyi olur. Steam üzerinden değil.Teşekkürler reis son olarak steamde de mevcut knight ve mt2 internetten serverlere mı girmeliyim yoksa steamden mi oynamalıyım
valla o kadar güzel anlatmışsın ki benim bile başlayasım geldi şuan yüklemeye koydum oyunu teşekkürlerKendi sunucularına girersen daha iyi olur. Steam üzerinden değil.
Tekrardan teşekkürler reis iyi geceler , iyi forumlar dilerim.Kendi sunucularına girersen daha iyi olur. Steam üzerinden değil.