Bilgisayar ve İnternetten Para Kazanabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pc ve internet kullanarak kolay para nasıl kazanılır? Detaylı anlatım bekliyorum. Şimdiden teşekür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Knight online oynayarak güzel paralar kazanabilirsin, bunun için biraz yatırım yapman gerekebilir oyuna girişler de premium istiyor premium yok ise 30-45dk arası oyuna girmeyi beklersin. Hesabını öyle aham şaham dizmene gerek yok, ufak itemler ile farm yaparak para kazanabilirsin. Oyunun kendi sistemin de metin2 de bulunan oto av gibi Genie sistemi var genie bırakıyorsun kendi kendine farm yapıyor. Sen arkada film dizi izlerken oyundan para kazanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knight online oynayarak güzel paralar kazanabilirsin, bunun için biraz yatırım yapman gerekebilir oyuna girişler de premium istiyor premium yok ise 30-45dk arası oyuna girmeyi beklersin. Hesabını öyle aham şaham dizmene gerek yok, ufak itemler ile farm yaparak para kazanabilirsin. Oyunun kendi sistemin de metin2 de bulunan oto av gibi Genie sistemi var genie bırakıyorsun kendi kendine farm yapıyor. Sen arkada film dizi izlerken oyundan para kazanabilirsin.
Reis şöyle hiç knight veya mt2 geçmişim yok oyundan pek anlamıyorum yt veya video izlemeden öğrenme şansım olur mu acaba bu oyunda

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Reis şöyle hiç knight veya mt2 geçmişim yok oyundan pek anlamıyorum yt veya video izlemeden öğrenme şansım olur mu acaba bu oyunda
Youtube'da 0'dan serileri mevcut, öğretici bir çok video mevcut hepsi sana yardımcı olacaktır. Knight online başlamanı tavsiye ederim. Ama bahsettiğim gibi sana kalmış olaraktan ufak bir yatırım isteyebilen bir oyun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Youtube'da 0'dan serileri mevcut, öğretici bir çok video mevcut hepsi sana yardımcı olacaktır. Knight online başlamanı tavsiye ederim. Ama bahsettiğim gibi sana kalmış olaraktan ufak bir yatırım isteyebilen bir oyun.
Teşekkürler reis son olarak steamde de mevcut knight ve mt2 internetten serverlere mı girmeliyim yoksa steamden mi oynamalıyım

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Teşekkürler reis son olarak steamde de mevcut knight ve mt2 internetten serverlere mı girmeliyim yoksa steamden mi oynamalıyım
Kendi sunucularına girersen daha iyi olur. Steam üzerinden değil.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
sadece oyun üzerinden değil freelancer.com gibi sitelerden iş alıp yapabilirsin örneğin logo tasarımı için veya çevirmenlik gibi bir sürü iş veren bulabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum Freelancer yada tasarım işiyle uğraşabilirsin bionluk gubi siteler bunlardan bazıları
İnternetten sürekli gelir kazanmak istiyirsan biraz yatırımla e ticaret yapabilirsin
E ticaret piyasasinda anahtarlik bile satsan satılır

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Metin2 de yeni sunucuları kovala itemciden satış yap.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Roblox üzerinden yeni veya populer oyunlarda hesap&item satisi yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
takipçi satabilirsin istiyorsan site verebilirim insta@emirpashaadyxon yaz atıyım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kingt online yanı sıra csgo da envanter dizip satadabilirsin yada level atladıkça sandık veriyor oralardan da para geliyor

maru
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
baba call center merkezleri var evden çalışıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Metin2 ve knightdan para kazanabilirsin.
Lolde hesap satabilirsin.
Valorant 20 level yapıp unranked satabilirsin
İnternetde anket doldurup para kazanabilirsin.
Blog vs. yapabilirsen reklam parası kazanabilirsin.
Youtube video çekebilirsin ilgi alanın olduğu konuda içerik üreticiliği yapabilirsin fakat uzun bir süreç.
Tiktok vs. yayın açabilirsin günümüzdeki dilenciler var sen bilirsin bu konudaki olay biraz değişik :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eskiden olsa evet derdim ama ben bu konuyu çok araştırmıştım şimdi pek mümkün değil eğer biri bunu sana vaad ediyosa bilgi işin iinde bir kurt yeniği vardır bence deneme vakit kaybı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi oyun olursa olsun sermaye olmadan çok zor kral. Knight onlineyi ben yeni bıraktım artık dönmüyor çark gelen gideri karşılamıyor desem yeridir. Çok emek ve çok zaman ayırmak gerekiyor bunu göz önünde bulundur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
para kasabileceğin bir oyun varsa o da knightdır.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet, bilgisayar ve internet kullanarak birçok farklı şekilde para kazanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...