İnternetten para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
youtubede açıklayıcı bir şekilde anlatılıyor özellikle dropshippingi araştırabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
youtube kanalı açmak veya twitchte canlı yayın açmak olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yotube yaz knk madencilik yapa bilirsin btc üzerinden cripto paraları satarak ufak bi miktarda para alırsın tabi bianda yüksek bi miktar alamazsın bu işin yatırım kısmıda var ama yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi deildir

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
oyunlar uzerınden para kazanabılırsın hıleyle bırılerını boostlayp veya hesab boostlayp satarak onun dısında anket yaparak para kazanma var ben 20tl kazanabıldım max tc dogrulayamadıgım ıcın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ya aslına bakılırsa internetten veya normal hayatta hiç farketmeksizin ikisinde de emek veriyosun tek farkı evde pc başında olman eskiden LoL westte hesap kasıp satıyordum veya yazılım kodlama bilgin varsa js ile site yapıp satabilirsin ben yapmadım ama yakın bir arkadaşım yapıyordu ve öğrenci olmasına rağmen getirisi yüksek bi iş site tasarlayıp satmayı düşünrsen de kodlamayı yani yazılımı öğrenmek kısa sürede olmicaktır. Ve bi işi yaparken anlık değil de ileriye dönük düşünerek çalışırsan daha yüksek gelirler ve karlar elde edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk internet para kazanmak kolay değil normal işmiş gibi emek vermek gerekiyo belli bi süre sonra sıkıyo ama bazı borsa siteleri kaydolma karşılığı para veriyo dolar tipinde o tarz şeylerden küçük gelirler elde edebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
istagramda ekim kaya diye bili var adam anlatıyor ama ne kdar dogru dolandırıcımı degilmi bilemem mavi tıklı bir hesap

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yapıcaksan en başta bilmen gereken bir şey uzun sürüyor gerçekten bıktırıcı ve bunaltıcı olabiliyor ama vazgeçmezsen her türlü kazanırsın diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok fazla emek harcaman gerek ve çok zor bişe bu

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çekiliş yap takipçi kas sonra reklam almaya başla

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben cs 2 sayesinde çok kazandım ama bıraktım artık bir yerden sonra zorlamaya başladı

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dropshippingle amerika pazarına gir reklamlama biraz para istiyor ama katve kat alıyorsun kazanırsan

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bazı şirketler görev veriyor anket en basiti 15 kisiye çözdür diyor 600tl falan meblağ veriyor internette var böyle şirketler

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
i
online oyunları oynayarak satış yapabilirsin bir süre sonra ama kısa zamanda olmaz tabi. boşa uğraş değildir demi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
freelancer isleri cok var ama bir sey bilmen gerekiyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum oyunlarda hesap satarak deli gibi para kazanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
amazon dropshipping var knk yardımcı olmamı istiyopsan instagram @berkayc424 yazablrsin bana

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk hepsi boşa uğraş çarın ban yerse çöpe gider en kolay cebindeki parayı döndürme şuan halka arzlar he onlar zor mu geliyor gidicen ali expressten bir kaç ürün seçip ucuza amazon üzerinden satış yapıcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...