Bilgisayar virüsleri ile bir anınızı anlatın /Eğlence\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet başlıkta da gördünüz bilgisayar virüsleri ile yaşadığınız komik anılarınızı anlatın

Edit: 5-6 hafta önce bir program kurulumu için bir adamla TW ile bağlanmıştı.Bir şekilde benim klavyemi ve mousemu devre dışı bırakmıştı Petya isimli bir dosya yükleyip açıcakken kendisine virüs bulaştı ve açtıktan sonra halen discordda çevrimci olamadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece musallat.exe diyorum başka bir şey diyemiyorum :(

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sürekli virüs üreterek anti virüs programına buga sokan bir yazılım yapmıştım D:.Arkadaş antivirüsü silmişti

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bi arada bi velet vardı kendini hacker sanan bana rat dosyası attı çocuk belli çok saf bende rat dosyasının ismini simgesini değiştirp çocuğa atmıştım çocukt aaçmıştı en son annesi bana küfür ediyordu bidaha hiç aktif olamdı dc de

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bi arada bi velet vardı kendini hacker sanan bana rat dosyası attı çocuk belli çok saf bende rat dosyasının ismini simgesini değiştirp çocuğa atmıştım çocukt aaçmıştı en son annesi bana küfür ediyordu bidaha hiç aktif olamdı dc de
moruq dark comment rat indir heçkır ol

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Pek komik anlarımiz olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Baktım içeriden kişneme sesi geliyo ulan at girdi sandım içeri o nasıl bir ses diye devam eden sönmez reyizin küfürlü anıları gelir hep aklıma

Üye
7 HİZMET YILI
Evet başlıkta da gördünüz bilgisayar virüsleri ile yaşadığınız komik anılarınızı anlatın

Edit: 5-6 hafta önce bir program kurulumu için bir adamla TW ile bağlanmıştı.Bir şekilde benim klavyemi ve mousemu devre dışı bırakmıştı Petya isimli bir dosya yükleyip açıcakken kendisine virüs bulaştı ve açtıktan sonra halen discordda çevrimci olamadı
benim olmadı ama arkadaşım youtubeden oyun hilesi indirmeye çalışınca keylogger yemişti 2 saat pcyi düzeltmekle uğraşmıştık

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sürekli virüs üretip antivirüsü buga sokan bir virüsle geçirdiğim anları hatırladıkça kendime gülüyorum. :)

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
musallat.exe , formata sürükledi. Yavaş yavaş pcyi ele geçiriyor.
Kendini her klasöre kopyalıyor
Birkaç Günce İnternetle Erişimi Kesiyor
Görev Yöneticisini Açamıyorsunuz
Felaketti
Adam Pişman Olup Kaldırma Programını Yapmış
Virüs Birçok Ülkeye Girmiş(PClerine)
Programda "Hakkımı Helal Ediyorum" Diye Seçenek Var Basıyorsun Siliniyor
:D

ApranaXx
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yıl 2009 arkadaşlarla zynga poker yapıyoruz facebook üzerinden maymun alabiliyorduk o zaman sırf maymun için 10 tane hesap açtım sonunda aldım fakat atladığım bi nokta vardı internet sitesi üzerinden bi eklentiyi de fark etmeden onaylamış ve laptopuma keyloggeri almış oldum öğlen saatinde arkadşımla net cafe de buluşurken baktım online görünüyo ve yanım daki arkadaş dahil cip istiyordu ilk kez bu kadar tuhaf hissettim yazdım ettim fakat çaldı hesabımı yıl oldu 2018 hesabımı geri alabildim fakat ne zynga kaldı ne maymun buda benim olayım :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Metin2 oynarken item kopyalama diye bi exe almıştım birisinden 14 15 yaşındayken sonra bilgisayarımı kullanammaya başlamıştım sonra hesabım çalınmıştı böyle bir anım işte buda :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Abim virüs şakası yapmıştı bilgisayarım daha yeni alınmıştı yemek masasında babamın gözüne bakamıyordum :D eski günler

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
warface için hile indirmiştim ruslardan bilgisayarın içinden geçti format atmak zorunda kalmıştım 1 tb oyun hiç olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
küçüktüm steam cüzdan key programı üreten diye bir link gelmişti bende o masum halimle indirip acmıstım 2 gün boyunca pc kendine gelememişti zar zor düzeltmiştim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
biligisarıma trojen buklaşmıştı bende ne pıcamı bilemedim hemen biligisayarı kapattım ama açtığımda bilgisyara şifrelenmişti beş gün boyunca uğraşmıştım
:D:D

My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ergenlik zamanımda pc ye erotik virüsler bulaştırmıştım bilgsiayarcı eve geldiginde reklamlar çıkıyordu konuyla alakalı dönüp yüzüme bakışını hiç unutmuyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
zamanında eskiden böyle uzaktan karşı tarafın cd-rom açma kapama gibi virüsler vardı ekranda mouse oynatma arkdaşlarıma onu yapardım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Baktım içeriden kişneme sesi geliyo ulan at girdi sandım içeri o nasıl bir ses diye devam eden sönmez reyizin küfürlü anıları gelir hep aklıma
bak bu efsane komiklmiş
Post automatically merged:

musallat.exe , formata sürükledi. Yavaş yavaş pcyi ele geçiriyor.
Kendini her klasöre kopyalıyor
Birkaç Günce İnternetle Erişimi Kesiyor
Görev Yöneticisini Açamıyorsunuz
Felaketti
Adam Pişman Olup Kaldırma Programını Yapmış
Virüs Birçok Ülkeye Girmiş(PClerine)
Programda "Hakkımı Helal Ediyorum" Diye Seçenek Var Basıyorsun Siliniyor
:D
Bu ciddi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...