Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar virüsleri ile bir anınızı anlatın /Eğlence\
yakın bir arkadaşım facebooktan bana kendi istemi dışında link göndermişti. Linki indirip .exe dosyasına bastıgımda ekranda bir tepki göremedim, sonra bir baktım ki listemdeki 700 küsür kişiye aynı şekilde linki göndermiş. Baya linç yedim ve premium gruplardan banlandım :/
Keylogger programı yazdım ve üniversite bilgisayarlarına sokup tüm okulun sosyal medya hesaplarını ele geçirdim gezdim sadece hesaplarda
Popüler eğlence darkcomettir ama bilindik olduğundan yakalanır.
Bi ara system32 de öylesine dosyalara bakıyodum musallat.exe diye bir şey buldum CİDDEN!
Post automatically merged:
Ekrana beyaz bi at çıkmıştı ekranda köşeden köşeye koşuyodu chromeyi silmiş chrome.exe diye bişey koymuş pcyi yeniden başlattım at gitti chrome.exe duruyodu format attım xd [vpn kırek indirdiğimde oldu]
ya çocukluk işte gitmişim virüs indirmişim nerden bilem 7 yaşımdaydım :d sonra işte ekrana pop pup atıyordu işte bende noldu bu bilgisayara diye Altıma sıçıyordum birisi görecek diye yusuf yusuf oluyordum slkdfjlşsdfs
Taa 2006 yılında ilk aldığım Vestel Asteo diye bi kasa vardı. O zamanlar 256 Ram ekran kartı yok ramden kesiyordu ddr1 windows xp nin bende kastığı dönemler. Antivirüs yüklerdim bilgisayar açılmazdı
virüsleri bilmiyorum ama bi program yüklemiştim ve açmaya çaılştım lobi gelmedi ve görev yöeticisin açtım o programdan 1000 lerce varmı silmeye çaılışıyom daha çok çoğalıyodu mouse imleci hep dönüyordu