Monitör ile alakalı olduğunu düşünmüyorum klavye ve mouse da çalışmıyormonitör bak bi yada çıkar geri tak ya da yt den falan bak mobitör le alakalı bir sıkıntı olabilir.
Deneyeceğim şimdi sonucu yazarımVGA veya Hdmı kablolarını sokun sonra pcyi açın sonra yeniden başlatın kapandığı sırada kabloları takın ben öyle çözmüştüm iyi forumlar
Ne Alaka ? mesajmı kasıyorsunfena degil ...
Hocam on board yok Malesef deneyemiyorumNe Alaka ? mesajmı kasıyorsun
Post automatically merged:
Bu sorun ram yada ekran kartından kaynaklı olabilir ilk ramlarını kontrol et daha sonra ekran kartını çıkarıp dene sonuca göre devam ederiz
Ozaman Ekran Kartına bak bilgisayarı çalıştırdığın zaman pernavesi dönüyormu ramlari sök tak yap bu sorunun birçok nedeni olabilir powerdan bile yapabilir deneyerek bulman gerekiyor ekran gelmiyor dediğin için hardiski eledim ekran kartı gibi duruyor suanHocam on board yok Malesef deneyemiyorum
Ben bu sorunu ramlerin yerini değiştirerek çözmüştüm. Eğer masaüstü bilgisayarsa pc o şekilde iken görüntü gelmiyorken bi anda fişi çek 10 saniye güç tuşuna basılı tut sonra fişi tak böylede düzeliyor bende gerçekten şaka yapmıyorum.Merhaba arkadaşlar normal de bir problem yoktu bundan 10 saat Öncesine kadar , pc kapattım az önce açtığımda kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor aynı şekilde klavye mouse da çalışmıyor daha önce de böyle olduğunda komple temizlemiştim kasayı düzelmişti ama bir hafta önceydi bu sorunu bilen var mı
adam hiç açılmıyor diyor sen işletim sistemi ile alakalı olabilir diyorsun sence mantıklı bir cevapmı söylediğin ?işletim sistemiyle alakalı bir olay olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?