Bilgisayara görüntü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar normal de bir problem yoktu bundan 10 saat Öncesine kadar , pc kapattım az önce açtığımda kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor aynı şekilde klavye mouse da çalışmıyor daha önce de böyle olduğunda komple temizlemiştim kasayı düzelmişti ama bir hafta önceydi bu sorunu bilen var mı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar denediğim yolları yazayım çözüme ulaşamadım

Ekran kartı tak çıkart temizle, RAM sök başka slotlara tak,harddisk kablosu vs problem yok hdmı kablosunu çıkartıp bekle sonra tekrar tak,işlemci temizle, power tuşuna basılı tut elektriği boşaltıp tekrar dene . Ekran kartını çıkartıp çalıştır olmadı.Bunlar yaptığım işlemler arkadaşlar ama sorun yine aynı son olarak düşündüğüm tek bir şey kaldı powersupply yeterli kadar güç üretmiyor ve sistem açılmıyor. Harici power bulup deneyeceğim. Yazdıklarınızı denedim Malesef düzelmedi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar denediğim yolları yazayım çözüme ulaşamadım

Ekran kartı tak çıkart temizle, RAM sök başka slotlara tak,harddisk kablosu vs problem yok hdmı kablosunu çıkartıp bekle sonra tekrar tak,işlemci temizle, power tuşuna basılı tut elektriği boşaltıp tekrar dene . Ekran kartını çıkartıp çalıştır olmadı.Bunlar yaptığım işlemler arkadaşlar ama sorun yine aynı son olarak düşündüğüm tek bir şey kaldı powersupply yeterli kadar güç üretmiyor ve sistem açılmıyor. Harici power bulup deneyeceğim. Yazdıklarınızı denedim Malesef düzelmedi

kardeşim çoğu şeyi denemissin anakrtın üzeridne buzzer varmı ordan hata kodlarına bakabilrisin eğer yok ise işlemci fanını sök macunu temizle işlemcin ısınıyormu bak eğer ısınmıyorsa 12v gelmiyor demektir olduki ısındı

bios pilini çıakr bi 10 dk bekle düzelmedi
biosun uçma ihtimali var emprom ile yazılması lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence akran kartı arızalıdır, farklı bi ekran kartıyla deneyerek kartın sağlam olup olmadığını öğrenebilirsin.

KIZ DEĞİLİM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kablonu kontrol et başka monitör varsa onda dene yada bendede görüntü gelmiyordu bilgisayarı ilk aldığımda bios güncel değilmiş belki ondandır

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sorun ya ekran kartında yada ramlerde daha önceden benım başıma gelmişti ramın biri yanmıştı

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arakdaşta da aynısı olmuştu internette duduğum bi yöndetmi söyledim monitor ü çalıştı monitörü fişten çekip 30 dk boyunca o şekil bırakıp tekrar takıyorsun sorun monitorde olduğuna eminsen dene bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...