7 Haz 2023 #1 Emre0808 Be yourself Uzman Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 281 Çözümler 2 Tepki puanı 17 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba bilgisayara virüs bulaştı formatladım temizlenir mi? Facebook hesabımı çaldılar, lol hesabıma giremiyorlar sms mail güvenliği var.
Arkadaşlar merhaba bilgisayara virüs bulaştı formatladım temizlenir mi? Facebook hesabımı çaldılar, lol hesabıma giremiyorlar sms mail güvenliği var.
Çözüm #Adc Main 7 Haz 2023 Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum formatta atmışsın ama tavsiyem hemen kaspersky yükle bilgisayarına ve tam tarama yap bak bakalım bir şeyler bulacak mı ona göre hareket edersin
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum formatta atmışsın ama tavsiyem hemen kaspersky yükle bilgisayarına ve tam tarama yap bak bakalım bir şeyler bulacak mı ona göre hareket edersin
8 Haz 2023 #21 rruzgaee silver oldum Uzman Üye Katılım 17 Şub 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 2 3 HİZMET YILI format attıysan silinmiştir zaten kanka Oyla 0 Olumsuz oyla