küçük bir ihtimalle evetben de geçen aynısını yaşadım ram slotların temiz mi tozlanmış olabilir
Eski bir anakart ama olay şu ben ekran gelmeyince ramleri eskiye döndürdüm yani şuan eskiden kullandığım ramler takılı olmasına rağmen ekran gelmiyordotum anakart ile ram mhz değerleri birbirine uyuşuyor mu
anakart asusta yeni bir anakart mı eski anakart mı e
Kanka yeni ramleri boşver o kadar sinir ettiler ki onları çöpe atacağım zaten ben artık eskiyi taktığımda da ekran gelmiyordüzgün taktın mı iyice kontrol et ayrıca anakartla aldığın ramler uyumlu mu anakartının modeli ve ramları atar mısın
Kanka herkes mhz değerleri yazmış üstte gördüklerinin kopyasını yazıyorlar takarken zarar vermiş olabilir misin ve yinede model atarsan yardımcı olmaya calısırım.Eski bir anakart ama olay şu ben ekran gelmeyince ramleri eskiye döndürdüm yani şuan eskiden kullandığım ramler takılı olmasına rağmen ekran gelmiyor
Kanka yeni ramleri boşver o kadar sinir ettiler ki onları çöpe atacağım zaten ben artık eskiyi taktığımda da ekran gelmiyor
Kanka herkes mhz değerleri yazmış üstte gördüklerinin kopyasını yazıyorlar takarken zarar vermiş olabilir misin ve yinede model atarsan yardımcı olmaya calısırım.
Asus p8h61-m lx3 plus r2.0 tek olan ram yeni eklediğimdi nanyanın yerine eklemiştimKanka herkes mhz değerleri yazmış üstte gördüklerinin kopyasını yazıyorlar takarken zarar vermiş olabilir misin ve yinede model atarsan yardımcı olmaya calısırım.
Anakartın ddr3 destekliyor yeni aldığın ram quadro 8 gb ddr3 mü tam göremiyorumAsus p8h61-m lx3 plus r2.0 tek olan ram yeni eklediğimdi nanyanın yerine eklemiştim
Evet ddr 3Anakartın ddr3 destekliyor yeni aldığın ram quadro 8 gb ddr3 mü tam göremiyorum
Ram ve anakart konusunda bi problem yok soketleri falan iyice temizle düzgünce taktığından emin ol youtubeden yardım alarak takabilirsin takarken zarar vermemişsindir umarım ben bu kadar yardımcı olabilirim sorunun çözülmez başka arkadaşlardan destek alabilirsin ayrıca technopat gibi sitelerde sana daha fazla yardımcı olabileceklerini düşünüyorum seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşın sorunu böyle cozulmus deneyebilirsinEvet ddr 3
Anakart voltajı ile ilgili bir durum da olabilir.dotum anakart ile ram mhz değerleri birbirine uyuşuyor mu
anakart asusta yeni bir anakart mı eski anakart mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?