Doktora gittim fakat gözlerinizde bir bozukluk yok diyor. Yok zaten ama ağırıyorlar hastalığın habericisi bu yüzden dinlendirici de almak istemiyorum git gide göz tembelliği olur diye10 yılda gerçekleşmiş bir şeye burada çözüm bulmamız pek mümkün değil. Randevu alıp göz doktoruna gidin.
bakıcaz bakalım neler vericekKeke. Doktora git göz doktoruna bilgisayar ekranı rahatsız ediyür de o sana bir gözlük verecek ben de sol göz 3.5 sağ göz 2.70 mix astigmat var gözlüğü alırken adam sordu oyun oynuyormusun diye bende evet dedim mavi ışık korumalı mı ne öyle bir şey taktı gözlüğe oyun oynarken başım bile agrımıyür
Bence ekranlara baktığımızda zararı yarıya indirecek gözlükler kullanmalısın. Bunu kime danışırsın bilmiyorum ama numarasız gözlüklere yapıştırılacak filtre görevi gören bazı lens tarzı maddeler göz yorgunluğunu yarıya indiriyor.Doktora gittim fakat gözlerinizde bir bozukluk yok diyor. Yok zaten ama ağırıyorlar hastalığın habericisi bu yüzden dinlendirici de almak istemiyorum git gide göz tembelliği olur diye
aa bak buda olabilir, buna da bakıcam teşekkürlerBence ekranlara baktığımızda zararı yarıya indirecek gözlükler kullanmalısın. Bunu kime danışırsın bilmiyorum ama numarasız gözlüklere yapıştırılacak filtre görevi gören bazı lens tarzı maddeler göz yorgunluğunu yarıya indiriyor.
Rica ederim, Can adında bir arkadaşım bu şekilde tolere ediyordu yorgunluğu. Kuruluk için de solüsyon kullanıyordu.aa bak buda olabilir, buna da bakıcam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?