Çözüldü Bilgisayardaki Tencent virüsünü nasıl silebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Birkaç gündür deniyorum fakat bu sorunu çözemedim. Tencent GameLoop isimli program bilgisayarıma Tencent virüsü bulaştırdı ve virüs System olduğu içinde silemiyorum. Normal antivirüs programları ne yazık ki algılamıyor bende bazı programlar sayesinde ve internette araştırarak buldum. Bunu yaşayan ve silebilen kişiler aranızda var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
1-Rkill
2-HitmanPro sistemin 32-bit ise, 32-bit'i 64-bit ise 64-bit olanı Sistemini tarattır ve RKill ile aktif olmayan virüsü kaldır
Rkill : standart görev yöneticisiyle sonlandırılamayan kötü amaçlı yazılım (malware) işlemlerini sonlandırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Virüs dediğiniz dosyayı ekran görüntüsü alıp buraya atarmısınız hocam

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
en temizi
denetim masasından gameloop u sil
tekrar yükle en temizi bence bu

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
öyle bir virüs yok :D tencent zaten gameloop un eski adı. eğer pc den pubg için emulator indirdiysen önceden bu onun kalıntısıdır. virüs pc de birşeyleri kısıtlar veya kastırır. sende bunlar varmı veya neye göre virüs dedin ?

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Malwarebytes ile sisteminizde ki virüsleri detaylı ve hızlıca silebilirsin fakat Tencent'in herhangi bir kötü yazılımı yok sadece uygulama gereği paketler (Bilgisayarınızın analizi ve kimliği, Anti-cheat koruması) içeren yazılımlardır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1-Rkill
2-HitmanPro sistemin 32-bit ise, 32-bit'i 64-bit ise 64-bit olanı Sistemini tarattır ve RKill ile aktif olmayan virüsü kaldır
Rkill : standart görev yöneticisiyle sonlandırılamayan kötü amaçlı yazılım (malware) işlemlerini sonlandırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha önce tencent virüsü kapmadım ama aynı şekil sisteme yerleşip silinmeyen virüslerle karşılaştım. Güvenli modda başlat gidip bütün dosyalarını sil hatta mümkünse regedit vs... Daha sonra anti malware indir scanle Avast indir tam tarama yaptır geçmiş olsun büyük ihtimal kurtuldun

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
senin yanlışın var gameloop ta virüs ne arasınki bence başka kullandığın herhangi birşeyden bulaşmıştır güçlü bir antivirüs progarmı bul bir tane yükle ve tarat yada format atıp temiz kurulum yap c diskine çözülür

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bro o pubg mobile oynadıysan önceden eskı dosya adı Tencent sıkıntı cıkmaz

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tencent diye bir virüs yok bro denetım masasından gameloopu silip yeniden yükle.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fotosunu atmadan burdan yorum yapmak zor fakat tamamen silip en baştan yükleme yapman şuan etkili bir yol gibi

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
aynı belayı yaşadım ama ben böyle hiç araştırmadım gameloopu silmen yeterli oluyormuş ben direkt format atmıştım eğer gameloopu silersen ve olmazsa formata git derim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iobit unlocker ile silinmeyen dosyanın kilidini açabilirsin virüs arkada gameloob ve tencent ile ilgili kalıntı bırakmadan silen programda revo uninstaller pro dur bununla silersen sildiğin dosyanın regeditlerine kadar temizler

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Cihazınızın güvende olduğundan emin olmak için en iyi çözüm olarak biçimlendirmenizi tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...