Çözüldü Bilgisayardaki Tencent virüsünü nasıl silebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Birkaç gündür deniyorum fakat bu sorunu çözemedim. Tencent GameLoop isimli program bilgisayarıma Tencent virüsü bulaştırdı ve virüs System olduğu içinde silemiyorum. Normal antivirüs programları ne yazık ki algılamıyor bende bazı programlar sayesinde ve internette araştırarak buldum. Bunu yaşayan ve silebilen kişiler aranızda var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
1-Rkill
2-HitmanPro sistemin 32-bit ise, 32-bit'i 64-bit ise 64-bit olanı Sistemini tarattır ve RKill ile aktif olmayan virüsü kaldır
Rkill : standart görev yöneticisiyle sonlandırılamayan kötü amaçlı yazılım (malware) işlemlerini sonlandırmanıza yardımcı olan ücretsiz bir program
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kayıt Defteri Kullana biliyorsan Oradan F3 tusundan Aramasını Yap cıkan Dosyaları silerek dosyalardan kurtula bilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tentent gameloop diye biliyorum gameloopun dosyalarını bilgisayarınızdan silerseniz eğer bu sorunu çözmüş olursunuz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kaspersky ile tarama yapın, malwarebytes ile silin. Eğer zararlıysa bulacaklardır zaten. Zararlı değilse siz virüs sanmış olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...