bilgisayardaki yaptığın şeyleri taklit eden program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşlar youtubede görmüştüm ama şimdi programın adını bilmiyorum siz bir kayıt yapıyorsunuz bilgisayar üzerinde ki hareketleri o tekrar ediyor o programın adını bilen varmı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
daha önce kullanmıştım dediğin programı da adını hatırlayamadım şimdi. biraz araştırayım bulursam yazarım.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
var ama bu değildi daha detaylı bir tane vardı belirlediğin aralıklarla tekrar ediyordu bu tek seferlik yapıyor.
Post automatically merged:

var ama bu değildi daha detaylı bir tane vardı belirlediğin aralıklarla tekrar ediyordu bu tek seferlik yapıyor.
bu programı kullanıyordum ben, knight online da kullanıyordum hatta madende otomatik rpr yaptırıyordum her 4 saatte bir.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
çok teşşekür ederim :)

bu programı kullanıyordum ben, knight online da kullanıyordum hatta madende otomatik rpr yaptırıyordum her 4 saatte bir.
ben bi tane siteye kayıt yapıcam bu programla seri kayıt yapabilirmiyim*

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
eksiksiz şekilde kayıt yaparsan yapar, ben oyunda belli bir alandan karakteri town a yürütüp demircide itemi tamir ettirip eski yerine getirtiyordum oluyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu iş için en iyisi Robotsoft Mouse&Keyboard Recorder, çok kullandım halada kullanıyorum hepsini denedim en iyisi Robotsoft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...