Griffin Premium
Bir Sorun Var Karşılıklı Takip Etmediğiniz Kişileri Göremezsiniz ve Mesaj Yollayamazsınız
Windows 10'un kendi mağazasında zaten Instagram bulunuyor. Pek gerek yok gibi duruyor. Diğer windows sürümlerini kullananlar için gayet güzel bir konu ama. Ellerine sağlık.
İndirme linkini ayrıyetten aşağıya ekleyip virüstotal koyarsan forum adına daha iyi olur.
İyi forumlar.
Bu tür uygulamalara güvenmiyorum çünkü her an özelinizi çalabilirler
Oyun Sayfan Vardır Kişi Çekiliş Kazanmıştır ?Onu bilmiyordum Ama takip etmediğimiz kişiye neden mesaj atalım ki
Post automatically merged:
Tamam reis düzeltiyorum. Teşekkür ederim Windows 7 Ve Windows 8 Kullanıcıları İçin İyi Bir Program
Dikkat et derimOnu bilmiyordum Ama takip etmediğimiz kişiye neden mesaj atalım ki
Tamam reis düzeltiyorum. Teşekkür ederim Windows 7 Ve Windows 8 Kullanıcıları İçin İyi Bir Program
Yani haklısın ama ben kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım
Oyun Sayfan Vardır Kişi Çekiliş Kazanmıştır ?
Dikkat et derim
Aynen bende kullanıyorum bi sorun yokUygulumayı 3 haftadır kullanıyorum. Güvenli bir sorun bulmadım
O kasar kullanırsın ansızın yakalarlarUygulumayı 3 haftadır kullanıyorum. Güvenli bir sorun bulmadım
Bende bunu kullanıyorum güzel paylaşım olmuş. İyi forumlar.
eline sağlık güzel bir uygulama olmus mesaj istekleri seri gözükmüyor anında gelmiyor bi çözümü varmıdır
Önemli değil knk telefonu olmayanlara yararKnk Teşekkürler Ama Telefon İşimi Görüyor
bni takip etmeyen kişilerden yabancılardan gelen mesajlar bidlirim olarak gözüküyor ama çok geç geliyor bi çözümü varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?