ercü
Uzman Üye
Bilgisayarı açtıktan 6 7 dakika sonra cmd kendi kendine açılıyor neden oluyor lütfen yardıımmmm virüs galiba nasıl yok edicem ben bu virüsü
sadece bunlar değil bazen virüsde girebiliyor bunlar ufak çapli hackerlar oluyorlar gerçi virüs programlari bile bunlari bulup imha edebiliyorctrl + shift + esc tuşlarına basıp görev yöneticisine gir oradan başlangıç bölümünden herşeyi kapat tamamdır
Virüs olabilir. Malwarebytes antivirus programini kur tarat pc yiBilgisayarı açtıktan 6 7 dakika sonra cmd kendi kendine açılıyor neden oluyor lütfen yardıımmmm virüs galiba nasıl yok edicem ben bu virüsü
banada oluyordu eskiden kafayı yemelik bi durumBilgisayarı açtıktan 6 7 dakika sonra cmd kendi kendine açılıyor neden oluyor lütfen yardıımmmm virüs galiba nasıl yok edicem ben bu virüsü
Virüs olmasi yüksek bir ihtimal defender ile bilgisayarını bir tarat ve temizle eğer virüs yoksa zararli bir şey olucagını sanmıyorumBilgisayarı açtıktan 6 7 dakika sonra cmd kendi kendine açılıyor neden oluyor lütfen yardıımmmm virüs galiba nasıl yok edicem ben bu virüsü