⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Bilgisayarı Her Açtığınızda Para Kazanın | Perfo - Slow Money

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere bilgisayarınızda her açtığınızda nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.
Bu tanıtacağım program tamamen bana aittir.
Eğer programı kırmayı başarabilenler varsa; "hodri meydan". İstediğiniz gibi kırabilirsiniz. Bir koruması yoktur.
Bu program bc.vc adresinde ki linkini bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak geçer ve hesabınıza para eklenir.
Bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak reklamı geçerek para kazandırır.
Fazla uzatmayan aşağıdan kullanımını okuyabilir veya videolu anlatım ile izleyebilirsiniz.

•Programı indirin ve bir klasöre çıkartıp çalıştırın.
•Programda yükleniyor işareti geldiğinde sol alt köşede ki "Ayarlar" adlı butona tıklayın.
•Bir bc.vc hesabı kurup link kısaltın.
•Linkiniz sonunda ki uzantıda, "/" işaretinden sonra ki kodu orada ki metin kutucuğuna yazın ve "Kaydet" deyin.
•Programı yeniden başlatın.
Artık bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak link geçecektir.
Devre dışı bırakmak isterseniz ise;
Yöntem 1(Tüm Windowslar)-
•Programı kaldırın veya bulunduğu klasörü değiştirin.
Yöntem 2(Windows 10/8.1/8)-
•Görev yöneticisinden "Başlangıç" adlı sekmeye gelin.
•"Perfo - Slow Money" yazan programa sağ tıklayıp "Devre dışı bırak" deyin.
Yöntem 3(Windows 10/8.1/8/7/XP)-
•Çalıştır(Win+R) veya da "Başlat" bölümüne tıklayıp "msconfig" yazın.
•Üst menü sekmesinden "Başlatma" yazan kategoriye tıklayın.
•Karşınızda açılan sekmeden "Perfo - Slow Money" adlı programı bulun ve solda ki tiki kaldırın.
•Kaldırdıktan sonra ise kaydedin.

Programın tanıtımı ve kullanımı ile ilgili video;

Programın küçük bir görseli;

Windows 10: ÇALIŞIYOR!
Windows 8/8.1: ÇALIŞIYOR!
Windows 7: ÇALIŞIYOR!
Windows XP: ÇALIŞIYOR!
Windows Vista: DENENMEDİ!
Windows 98 ve gerisi:ÇALIŞMIYOR!

Programı indirip çalıştırdıktan sonra, eğer programın bulunduğu klasörü/klasör adını/konumunu/programın adını ve benzeri şeylerinizi değiştirseniz, programı tekrardan başlatın ve kapanmasını bekleyin.
Programı indirdikten sonra kesinlikle "Ayarlar" sekmesinden kendi adresinizi koyunuz.
Her IP adresinden 12 saatte bir reklam geçme hakkı bulunmaktadır. Buda demek oluyor ki bilgisayarınızı her 12 saatte bir başlattığınızda para kazanacaksınız. Sürekli olarak para gelmeyecektir. Sadece 12 saatte bir gelecektir.
Yapamayan olursa veya sorun yaşayanlar olursa bana Discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814

İndirmek için(dosya.tc):
İndirmek için(dosyaupload):
VirüsTotal için(58/0):
Merhaba dostlarım. Ben ba
Bu konumda sizlere bilgisayarınızda her açtığınızda nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.
Bu tanıtacağım program tamamen bana aittir.
Eğer programı kırmayı başarabilenler varsa; "hodri meydan". İstediğiniz gibi kırabilirsiniz. Bir koruması yoktur.
Bu program bc.vc adresinde ki linkini bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak geçer ve hesabınıza para eklenir.
Bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak reklamı geçerek para kazandırır.
Fazla uzatmayan aşağıdan kullanımını okuyabilir veya videolu anlatım ile izleyebilirsiniz.
•Programı indirin ve bir klasöre çıkartıp çalıştırın.
•Programda yükleniyor işareti geldiğinde sol alt köşede ki "Ayarlar" adlı butona tıklayın.
•Bir bc.vc hesabı kurup link kısaltın.
•Linkiniz sonunda ki uzantıda, "/" işaretinden sonra ki kodu orada ki metin kutucuğuna yazın ve "Kaydet" deyin.
•Programı yeniden başlatın.
Artık bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak link geçecektir.
Devre dışı bırakmak isterseniz ise;
Yöntem 1(Tüm Windowslar)-
•Programı kaldırın veya bulunduğu klasörü değiştirin.
Yöntem 2(Windows 10/8.1/8)-
•Görev yöneticisinden "Başlangıç" adlı sekmeye gelin.
•"Perfo - Slow Money" yazan programa sağ tıklayıp "Devre dışı bırak" deyin.
Yöntem 3(Windows 10/8.1/8/7/XP)-
•Çalıştır(Win+R) veya da "Başlat" bölümüne tıklayıp "msconfig" yazın.
•Üst menü sekmesinden "Başlatma" yazan kategoriye tıklayın.
•Karşınızda açılan sekmeden "Perfo - Slow Money" adlı programı bulun ve solda ki tiki kaldırın.
•Kaldırdıktan sonra ise kaydedin.
Programın tanıtımı ve kullanımı ile ilgili video;
Programın küçük bir görseli;
Windows 10: ÇALIŞIYOR!
Windows 8/8.1: ÇALIŞIYOR!
Windows 7: ÇALIŞIYOR!
Windows XP: ÇALIŞIYOR!
Windows Vista: DENENMEDİ!
Windows 98 ve gerisi:
Programı indirip çalıştırdıktan sonra, eğer programın bulunduğu klasörü/klasör adını/konumunu/programın adını ve benzeri şeylerinizi değiştirseniz, programı tekrardan başlatın ve kapanmasını bekleyin.
Programı indirdikten sonra kesinlikle "Ayarlar" sekmesinden kendi adresinizi koyunuz.
Her IP adresinden 12 saatte bir reklam geçme hakkı bulunmaktadır. Buda demek oluyor ki bilgisayarınızı her 12 saatte bir başlattığınızda para kazanacaksınız. Sürekli olarak para gelmeyecektir. Sadece 12 saatte bir gelecektir.
Yapamayan olursa veya sorun yaşayanlar olursa bana Discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814
İndirmek için(dosya.tc):
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
İndirmek için(dosyaupload):
Giriş Yap
VirüsTotal için(58/0):
Giriş Yap