O kadar IP adresine sahip olacak kadar param olsa zaten.. Neyse konuşmayayım en iyisi. Anladın sen.sürekli ip değiştiren bi program yapıp mesela içinde 200 tl ip var diyelim onu bitene kadar tıklattırıp sonra kendini durduran bi program yapılabilirmi hocam bu program gibi
Virüs koruma programını kapatıp tekrardan indirmeyi deneyebilirsin.dostum dosya hasarlı diye bir hata verdi
sürekli ip değiştiren bi program yapıp mesela içinde 200 tl ip var diyelim onu bitene kadar tıklattırıp sonra kendini durduran bi program yapılabilirmi hocam bu program gibi
senin olmayacak hocam internette proxyler var ücretsiz çalışan onları diyorum benO kadar IP adresine sahip olacak kadar param olsa zaten.. Neyse konuşmayayım en iyisi. Anladın sen.
Virüs koruma programını kapatıp tekrardan indirmeyi deneyebilirsin.
Gayet güzel olmuş. Ellerine sağlık. Çalışıyor.
Teşekkürler dostlarım.eyvallah kardeşim
Onlara fazla güven olmuyor. Bugün varlar yarın yoklar. Yoksa akıl ettim koymayı tabii.senin olmayacak hocam internette proxyler var ücretsiz çalışan onları diyorum ben
bunu anlattığın bir konu yazar mısın? :gelisirabii:hiç gerek yok gidin admob parayı veriyo benden demesi
daha 2 haftadır başlattım
![]()