Bilgisayarı nasıl optimize edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Beyler ortalama bi bilgisayarım var pubg lite 100 fps alıyorum daha da yüksek nasıl alırım denetip onayladığınız bir şey var mı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Windows 10 kullanıyorsan bilgisayarını nihai performansa almayı deneyebilirsin fps artacaktır internetten bakabilirsin kolay işlem.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gforce now indirebilirsin veya internette bilgisayarını temizleyen programlar var gereksiz dosyaları temizler onları indir fps artışı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Low Specs Experience adlı bi program var. Belli başlı oyunlarda çok ince ayarlar yapıyor.
Hatta ayarların sıralaması bile var.
Standart Low
Potato Low
Bilgisayarın ne kadar kötüyse o kadar düşük ayar seçiyorsun.
Benim bilgisayarım ortalama düzeyde fakat Assassin's Creed Unity oyununda kullanmıştım etkisi oldukça yüksek. Programdan önce 40 45 fps oynarken daha sonrasında 70 leri bile gördüm

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Low Specs Experience adlı bi program var. Belli başlı oyunlarda çok ince ayarlar yapıyor.
Hatta ayarların sıralaması bile var.
Standart Low
Potato Low
Bilgisayarın ne kadar kötüyse o kadar düşük ayar seçiyorsun.
Benim bilgisayarım ortalama düzeyde fakat Assassin's Creed Unity oyununda kullanmıştım etkisi oldukça yüksek. Programdan önce 40 45 fps oynarken daha sonrasında 70 leri bile gördüm
Bunu kesin denicem

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
gereksiz güncellemeleri vs indirme win7 kullanıyorum pc de gereksiz hiç bi güncelleme yok antivirüs kullanmıyorum pc akıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
There are many tutorials on how to increase Fps and make optimal use of your computer, I suggest you watch them and do the necessary work to achieve the desired result.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
3. Parti uygulamalar kullanarak bilgisayar yada ekran karti performansi arttirilamaz. 3 parti uygulamalar sadece sizin veya sisteminizdeki viruslerin bilgisayarinizda actigi gereksiz uygulamalari durdurmayi saglar. Bilgisayar cok kurcalanmaya gelmez. Gereksiz hic bir uygulama yuklemeyin ve temp klasorunu surekli temiz tutmaya çalışın .

Pubg konusuna gelince; gorus uzakligi en dusuk yesillik en dusuk, efektler en dusuk yapin lutfen. Maksimum fps nin ise monitorun maksimum verebilecegi fps yi gecemeyecegini hatirlatmak isterim. Monitorunuz 72 fps ise oyun ayarlatindaki maksimum fps yi de 72 ye ayarlamanizi tavsiye ederim.
Ayrica vsync ve lighting ayarlarini pasiflestirir misiniz.

Geri donuslerinizi bekliyorum...

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum genel pc çöp dosylarını silebilrisin mesela çaşlıştırı açıp recent,temp,%temp%,prefetch dosylardaki çöp çerezleri silebilirsin herangi bişey olmaz korkma sonra ccleanar indirebilisin global anlamda iyi bir programdır

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 Win Güncelle
2 Ekran Kartını Güncelle
3 Pc Yi Temizle
4 Rami Çoğalt İsteğe Bağlı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...