Onaylı Üye
Spoof kullandığına kalkması lazım o spoofun güvenilir olsuğundan eminmisin
formatla çözülmez hwid donanımsal bandırBeyler silkroad oyununda hwid ban yedim ve çoğu oyunda hwid yediğimde bilgisayarı sıfırlıyorum ve sonra ban kalkıyor ancak spoofer vs kullandığımda kalkmıyor bilgili olan arkadaşlarım sizce neden sıfırlanınca ne sıfırlanıyor ki bu ban kalkıyor ?
Bende öyle düşünüyorum formattan sonra açıldımı peki sen kendin yedinmi veya format attınmı açıldımıBen urielin hwid ban attığını bile düşünmüyorum çünkü formattan sonra açılıyor ban
Bende o yüzden şaşırdım formattan sonra hwid kalkmasınaO nası oluyor hwid donanımsal ban değil miydi ?![]()
ben bu kadar bilgiye sahip değildim, teşekkürler vallahi aydınlandım.Hwid ban dediğiniz bilgisayar kimliğini kara listeye almaktır. Hwid donanımsaldır, yani değiştirmek ancak o parçanın yenisini alarak mümkün olur. Format attığınızda bilgisayar kimliği yenilenmez. Spoofer kullanarak da en fazla gizlersiniz. Bahsettiğiniz oyunun eski olmasından mütevellit belki bir açığı, bir zayıf noktası vardır veya o kadar basit bir yapıdadır ki anahtar kayıtlarının silinmesiyle bile düzeliyordur.
hocam bildiğim kadarı ile internetine giden ip yi engelliyor internetinin ip sini deyiştirmen belki çözümü olabilir dene istersenBeyler silkroad oyununda hwid ban yedim ve çoğu oyunda hwid yediğimde bilgisayarı sıfırlıyorum ve sonra ban kalkıyor ancak spoofer vs kullandığımda kalkmıyor bilgili olan arkadaşlarım sizce neden sıfırlanınca ne sıfırlanıyor ki bu ban kalkıyor ?