defenderım kapalı ve kendini açamayacak halde zatenKanka defender control indir Windows defenderi kapat baya bi faydası oluyor Bende boştayken cpu %50 idi Onu yaptıktan sonra %10-15 Civarlarına düştü
Genelde işlemciyi windows defender kullanıyor
Hocam teşekkür ederim fakat ben onların gerçekten windows update ile ilgili şeyler olmaması ihtimalini düşünüyorum. Windows update olduğu zaman updateliyor zaten ve 15 tane windows update gibi şeyler açık hepsi %7 kullanıyor cpu kullanımı %100 gözüküyor bilgisayarımda mining yapılıyo olabilir mi virüs olabilir mi diye sordum.- Ek olarak alttaki eleman doğru diyor
- Hocam Quick Cpu indir. orada en iyi performans ayarlarını seç. Detaylı ayarlara bence elleme , elleyeceksende iyi araştır. Çok daha iyi yapabilirsin ancak dikkatli olmakta fayda var.
- Görev yönetisi > ayrıntılar > kullanmadığınız ama açık olan , bildiğiniz uygulamaları kapatın. Örneğin bence AutoCad'in lisans yazılımı falan açık oluyo otomatik kontrol yapıyor.
- Intelligent standby list cleaner ISLC , isimli uygulamayı Quick Cpu dan sonra kullanabilirsin. işine yarayacaktır.
- saçma gelebilir bilmiyorum ama ben bunları yaptıktan sonra her zaman %temp% ve update klasörlerini boşaltıyorum
- Windows Update 'yi aç. Arka planda Update için dosya indirebiliyor ve CPU'nu önemli miktarda etkiliyor.
Umarım Yardımcı olabilmişimdir.
Görev Yöneticisi > başlangıç > bu kısımda kullanmadıklarınızı kapatın.
Sorununuzu tekrar okudum ve eksik okuduğumu anladım. Ekleme yapmak istedim. Ek olarak , Windows Updateleri erteleyin. Sonuna kadar erteleyin , yapabildiğiniz kadar ileriye. bu sayede update sorunu çekmezsiniz. Ayrıca Hizmetlerden Windows Update'yi bulup engelle seçeneğini seçin. bu sayede uptade açılamayacaktır...
İyi akşamlar dilerim.
hocam senin bu dediğinle ilgiliBilgisayarınızın sanal belleğini etkinleştirin, işlemci değeri düşecektir.
teşekkürler hocam bu arada işime yaradıBilgisayarınızın sanal belleğini etkinleştirin, işlemci değeri düşecektir.
hocam o nasıl yapılıyor? video vs. var mı ?Bu tür durumlarda malwarebytes ile kontrol yaparım ve genellikle işe yarar. Deneyebilirsiniz.
Bahsettiğim bir virüs programı. Kolay kurulum ve tarama yapabilirsiniz.hocam o nasıl yapılıyor? video vs. var mı ?
Çok iyi açıklamışsın teşekkürler- Ek olarak alttaki eleman doğru diyor
- Hocam Quick Cpu indir. orada en iyi performans ayarlarını seç. Detaylı ayarlara bence elleme , elleyeceksende iyi araştır. Çok daha iyi yapabilirsin ancak dikkatli olmakta fayda var.
- Görev yönetisi > ayrıntılar > kullanmadığınız ama açık olan , bildiğiniz uygulamaları kapatın. Örneğin bence AutoCad'in lisans yazılımı falan açık oluyo otomatik kontrol yapıyor.
- Intelligent standby list cleaner ISLC , isimli uygulamayı Quick Cpu dan sonra kullanabilirsin. işine yarayacaktır.
- saçma gelebilir bilmiyorum ama ben bunları yaptıktan sonra her zaman %temp% ve update klasörlerini boşaltıyorum
- Windows Update 'yi aç. Arka planda Update için dosya indirebiliyor ve CPU'nu önemli miktarda etkiliyor.
Umarım Yardımcı olabilmişimdir.
Görev Yöneticisi > başlangıç > bu kısımda kullanmadıklarınızı kapatın.
Sorununuzu tekrar okudum ve eksik okuduğumu anladım. Ekleme yapmak istedim. Ek olarak , Windows Updateleri erteleyin. Sonuna kadar erteleyin , yapabildiğiniz kadar ileriye. bu sayede update sorunu çekmezsiniz. Ayrıca Hizmetlerden Windows Update'yi bulup engelle seçeneğini seçin. bu sayede uptade açılamayacaktır...
İyi akşamlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?