Onaylı Üye
arkadaşlar benimki pubgde kasıyo oyuncu laptopu almak istiyom bütçe sıkıntı değil
teşekkürler bakarım bilenovo legion kullanıyorum memnunum öneririm
masaüstü her zaman daha iyidir tabi ama üni okuyorsan git gel yapıyorsan laptop ideal yaLeptop Değilde Masaüstü Alsan Daha İyi Olur Gibi Geliyor Çünkü Masaüstü Perfomans Daha İyi Bence.
butcem sınırsız kankakanka bütçene göre değişir sana msı da diyebilrim kendine pc topla da diyebilirim
O Ayrı Oyun İçin Alıyosan Başka Oyun İçin Alıyosa Tavsiyem Güzel Bir Toplama MasaÜstü Olucak Ders Filan Yapıcaksa Leptop Daha Rahat Olur.masaüstü her zaman daha iyidir tabi ama üni okuyorsan git gel yapıyorsan laptop ideal ya
aynen oyun icin alıyorum amaO Ayrı Oyun İçin Alıyosan Başka Oyun İçin Alıyosa Tavsiyem Güzel Bir Toplama MasaÜstü Olucak Ders Filan Yapıcaksa Leptop Daha Rahat Olur.
kendimiz hazırllıyoruz dimiMonster Tulpar arabilirsin veya itopya gibi sitelerden hazır sistemler alabilirsin .....
kendimiz hazırllıyoruz dimiMonster Tulpar arabilirsin veya itopya gibi sitelerden hazır sistemler alabilirsin .....
kanka alıcaksan bence kasa al laptop var bende oyuncu laptopu fan sorunu yaşıyorum şu anda kasa almanı öneririmarkadaşlar benimki pubgde kasıyo oyuncu laptopu almak istiyom bütçe sıkıntı değil