Bilgisayarım "Mount & Blade II: Bannerlord" kaldırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
düşük kalitede sağlam oynarsın bendede var senin pcden biraz düşük oynuyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
en düşük kalitelerde fazlasıyla kasma yaşayacagını düşünüyorum ama kaliteyi görünümleri artırırsan oynamayacak hale gelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ram yetersiz , düşük ayarlarda oynatır oyunu sana , yüksek ayarlarda dediğin gibi 50-60 fps alabileceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar cümleten merhaba benim hayatım Mount & Blade serisiyle geçti en son Mount Blade & With Fire and Sword oynuyordum sıktı oyun "Bannerlord" çıkmış bilgisayarım kaldırırmı mysystemrequiments den baktım ben inancım yok kaldırmaz diyen oyunları bilgisayarım kaldırıyor overlock ram overlocku işlemci overlocku her türlü şeyi bir oyunun çalışması için yaparım sistem gereksinimlerim;

Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 730 (2 GB)
İşlemci: Intel Core i7-4790 CPU @ 3.60 Ghz (8 çekirdek)
Anakart: Casper (modelini hatırlamıyorum biosu eski değil)
Sistem: Windows 10 Pro x64 (hiç bir güncelleştirmeme yapılmamış yeni sürüm değil)
Ram: 4 GB
Hardisk: 420 GB (Sistem ayarlarımdan hardiskten alıp rama verdim 250 gb filan)

Arkadaşlar her türlü overlock sistem performansı filan ayarlarım benim bilgisayarım hangi kaliteleri kaldırır orta yüksek filan yoksa en düşük ayarlarda mı kaldırır söyler misiniz
hocam kaldırması biraz zor

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar cümleten merhaba benim hayatım Mount & Blade serisiyle geçti en son Mount Blade & With Fire and Sword oynuyordum sıktı oyun "Bannerlord" çıkmış bilgisayarım kaldırırmı mysystemrequiments den baktım ben inancım yok kaldırmaz diyen oyunları bilgisayarım kaldırıyor overlock ram overlocku işlemci overlocku her türlü şeyi bir oyunun çalışması için yaparım sistem gereksinimlerim;

Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 730 (2 GB)
İşlemci: Intel Core i7-4790 CPU @ 3.60 Ghz (8 çekirdek)
Anakart: Casper (modelini hatırlamıyorum biosu eski değil)
Sistem: Windows 10 Pro x64 (hiç bir güncelleştirmeme yapılmamış yeni sürüm değil)
Ram: 4 GB
Hardisk: 420 GB (Sistem ayarlarımdan hardiskten alıp rama verdim 250 gb filan)

Arkadaşlar her türlü overlock sistem performansı filan ayarlarım benim bilgisayarım hangi kaliteleri kaldırır orta yüksek filan yoksa en düşük ayarlarda mı kaldırır söyler misiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
boyle bır sıte var burdan bakabılırısın.

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka büyük ihtimalle oynayamazsın ben ayrı bir pc almıştım o oyun için onda bile bazen takılıyordu

Üye
3 HİZMET YILI
Kaldırır dostum, düşük ayarlarda oynamanı tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kaldırabilir ama ramin 4 yerine 8 olsa daha da güzel olurdu
şimdi indirdim oynuyacam biraz sonra bayramda 4 daha alıcam yada 12 lik 16 lık yapıcam ramı herkes ramım düşük olduğu için bir çok oyunu kaldırmadığını söylüyor haklılarda bence ama ben harddiksten alıp rama verdim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...