Mount & Blade II - Bannerlord Ram yetersizliği kaç almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar https://memoryhackers.org/konular/b...i-bannerlord-kaldirir-mi.237883/#post-4459012 Bannerlord bilgisayarım kaldırır mı diye konu açtım ve herkes ramımı yükseltmemi veya ramını yükseltiğin halde pek zevk almayacağını söyledi bayramdan hemen sonra ram direkt alıcam şuan oyunu yükledim kaç almalıyım arkadaşlar 4 GB ramım var 8 mi 12 mi 16 mı yapmalıyım hardisktende rama biraz vericem teşekkürler yardımınız için ;)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
8 Yap Oyun İçi 6 Gb Ram Kullanır Keyfine Bakıp Oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Oyunda 8 gb istiyor ama biraz daha verim almak istiyorsan 12 yapabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sende şu an 4gb varsa bir tane 8 alabilirsin farklı oyunlarda rahat edersin bide ssd almanı tavise ederim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sende şu an 4gb varsa bir tane 8 alabilirsin farklı oyunlarda rahat edersin bide ssd almanı tavise ederim
420 gb hardisk var ssd mi hdd mi bilmiyorum bakabileceğim bir yer var mı?
Post automatically merged:

Bu arada beyler anakartım çok yeni eski ramları kaldırmıyor yoksa bizde 2-4 gb var ama anakartım pek eski olmadığı için girmiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
420 gb hardisk var ssd mi hdd mi bilmiyorum bakabileceğim bir yer var mı?

Bu arada beyler anakartım çok yeni eski ramları kaldırmıyor yoksa bizde 2-4 gb var ama anakartım pek eski olmadığı için girmiyor
windows r ye basıp çalıştırı açıyorsun “dfrgui” komutunu yazıyorsun orda disklerin çıkacak eğer katı hal sürücüsü yazıyorsa SSD sabit sürücü yazıyorsa HHD dir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
min 16 yapmak gerekiyor artık kanka 8 de açar ama çift kanal 16 gb ram gibi fps alamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zaten oyun 8gb ram destekli oyun dostum .d karşılamaması normaldir ramdeğerini yükseltmelisin başka türlü 8gb a sabitlesen bile alacağınfps verimliolmayacaktır artık 8gb ram pc bile valorant gibi oyunda düşük işlemci hatası veriyor düşün derim .d

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka anakartın ne kadar gb destekliyorsa ve kaç mhz destekliyorsa o kadar arttırabilirsin

anakartının modelini ve markasını söylersen sana detaylı şekilde nasıl bir sistem artışı yapman gerektiğini anlatabilirim

Üye
3 HİZMET YILI
Oyunda 8 gb istiyor ama biraz daha verim almak istiyorsan 12 yapabilirawe

Üye
3 HİZMET YILI
kanka artık ram 16 gb aşşağısı kötü kalıyor 16 yapsan düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
16 olması daha iyi verim alma açısından

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
16 gb rem alırsan daha akıcı bir oyun olur senin için ginede sen bilrsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka öncelikle harddiskten rama vermek diye bir şey yok diye biliyorum he ama sen döküm dosyasından bahsediyor olabilirsin onun hakkında bilgim yok .
ram alacaksan eğer gücünün yettiğinin en iyisini al dostum minimum 8 gb olsun :)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka anakartın ne kadar gb destekliyorsa ve kaç mhz destekliyorsa o kadar arttırabilirsin

anakartının modelini ve markasını söylersen sana detaylı şekilde nasıl bir sistem artışı yapman gerektiğini anlatabilirim
Benim babam bilgisayardan çok anlıyor bilgisayarcı işte saz filan tamir ediyor baya eloktronik bilgisi var bana ram getirecek monitor filan klavyemi faremi bozulsa ram bozulsa onları yapıyor baya iyi bir şey böyle bir babamın olması şuda bilgiler

zaten oyun 8gb ram destekli oyun dostum .d karşılamaması normaldir ramdeğerini yükseltmelisin başka türlü 8gb a sabitlesen bile alacağınfps verimliolmayacaktır artık 8gb ram pc bile valorant gibi oyunda düşük işlemci hatası veriyor düşün derim .d
Kardeşim ben valorant minimum 80 fps alıyorum ramım düşük diye bilgisayarmı kötüleme şimdi satsam 3k cpu tavan yapıyor zaten ekran kartı ile ram boş

Kanka öncelikle harddiskten rama vermek diye bir şey yok diye biliyorum he ama sen döküm dosyasından bahsediyor olabilirsin onun hakkında bilgim yok .
ram alacaksan
Sanal bellek kanka

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm 8 yeterli ya ama akıcı istersen 16 da olabilir işlemcin iyiyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...