Birini başka bir bilgisayardan aldım . Sıkıntının kaynağı bu mudur ?2 TANE RAM OLSA biri birinle bios lari farkli olsa oyle olur ve ya ram socket lerin den biri bozok
Takmak istediğim RAM ın Mhz si ile ilgili bir bilgim yok. ama DDR 'ları takılı olan RAM lar ile aynı.Donanımsal Uyumsuzluk
DDR Uyumsuzluğundan kaynaklı.
(Diyelimki Anakart DDR4. Ekran Kartı DDR4. Ama RAM DDR3 ve Mhz uyuşmazlığı)
peki anakart ddr kaç destekliyor ve ramlarin ddr ı kaçTakmak istediğim RAM ın Mhz si ile ilgili bir bilgim yok. ama DDR 'ları takılı olan RAM lar ile aynı.
Açılıyor Windows başlatılıyor yerine gelmeden kendini birdaha baştan başlatıyor .Bilgisayar açılmıyor derken ? Rami takıyorsun güç tuşuna bastın 1 2 saniye fanlar dönüyor geri mi kapanıyor yoksa hiç mi açılmıyor ?
Eğer 1 2 saniye fanlar dönüp kapanıyor ise ramler tam oturmamış olabilir. 2. ramde uyumsuzluk var ise böyle sorunla karşılaşabilirsin.
3. ram oksitlenme yapmış olabilir slota takılan o sarı yeri silgi ile sil yavaş bir şekilde sildikten sonra tekrar dene.
ddr 2 destekliyor ve ramler ddr 2peki anakart ddr kaç destekliyor ve ramlarin ddr ı kaç
Dostum başka cihazda kullanmayı deneAçılıyor Windows başlatılıyor yerine gelmeden kendini birdaha baştan başlatıyor .
Post automatically merged:
ddr 2 destekliyor ve ramler ddr 2
Birini başka bir bilgisayardan aldım . Sıkıntının kaynağı bu mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?