bilgisayarım sürekli donuyor özelikle google de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sdd kulanıyorum sadece hdd yok google da donuyor bekliyorum geliyor bazen tft de donuyor sürekli donma yaşıyorum fare hareket ediyor ama bazen pc acılınca donuyor vbvb

Cihaz adı DESKTOP-I19BL7I
İşlemci AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor 3.10 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
8 gb ram şimdiki sistemlerde az kalıyor artık ram arttırmayı deneyebilirsin

Daha demin evdeydim
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam, arkaplandaki DİSK işlemlerini olabildiğince düşürmen gerek (görev yöneticisnden pc kastığında kontrol et hangi uygulama buna sebep oluyor diye).

Son düzenleme:
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
sdd kulanıyorum sadece hdd yok google da donuyor bekliyorum geliyor bazen tft de donuyor sürekli donma yaşıyorum fare hareket ediyor ama bazen pc acılınca donuyor vbvb

Cihaz adı DESKTOP-I19BL7I
İşlemci AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor 3.10 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
8 cekirdekli bir islemci olsada eski yavas bir surum ssd takabilirsin win 7 vs gecebilirsin onun disinda yapilicak cok bir sey yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sadece bu durum chrome da mı oluyor yoksa diğer uygulamalarda da oluyor mu? Sadece Chrome da oluyorsa ram eksikliğinden ötürü olabilir. Opera GX, Edge veya Firefox öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
depolama alanını kontrol edermisin doluysa okuma yazma hızı feci şekilde düşüp donma yapabiliyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internetin hızıyla kaynaklı olabilir eğer onla alakalı değilse bilgisayarın işlemcisi ve ya ram i dğşğktğr başka da açıklaması olamaz virğs denetiminden de geçirmeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Herkes format atman lazım demişte , kardeşim ssd sıkıntılıysada donma yapabilir. bilgisayarcıya götür ssdye baksın ömrü ne durumda yada bunu öğrenmek için programlar var CrystalDiskInfo örneğin bu program denemeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
HDD yi SSD ye çevirerek denersen bilgisayar açılış hızından oyun açılış hızına kadar etkileyip takılmaları minimize edecektir.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Sürücü Güncellemelerini Kontrol Edin: İşletim sistemi, grafik kartı ve diğer önemli sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Güncellemeler, performans sorunlarını düzeltebilir ve donmaları azaltabilir.
  2. Sıcaklık Kontrolü: Yüksek sıcaklıklar, bilgisayar donmalarına neden olabilir. İşlemci ve grafik kartı gibi bileşenlerin sıcaklığını izlemek için ücretsiz bir yazılım kullanabilir veya fan hızlarını kontrol etmek için BIOS ayarlarınızı inceleyebilirsiniz. Gerekirse iç temizlik yaparak toz birikimini azaltabilirsiniz.
  3. Bellek Sorunlarını Kontrol Edin: RAM belleklerinizin sorunsuz çalıştığından emin olun. Windows'un dahili bellek teşhis aracını (Windows Memory Diagnostic) kullanarak bellek testi yapabilirsiniz.
  4. Yazılım Sorunlarını Kontrol Edin: Bilgisayarınızdaki yazılımların donmalara neden olabilecek sorunları olup olmadığını kontrol edin. Virüs taraması yaparak kötü amaçlı yazılımları kontrol edin ve gereksiz arka planda çalışan programları kapatın.
  5. Güç Kaynağı Sorunlarını Kontrol Edin: Güç kaynağı problemleri de donmalara neden olabilir. Güç kaynağınızın yeterli olduğundan ve düzgün çalıştığından emin
    olun.

yorum kasmak icin atilmis bir sey degil yardim olmak icin atilmis bir paylasimdir.!!!

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
problemi sadece chrome da yaşıyorsan farklı bir tarayıcı denemeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
corsair ssd almıştım benzer sorunlar vardı samsunga geçtim rahat ettim sıfır sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genel olarak sistemini güncellemeni öneririm kanka

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Donduğu zaman görev yöneticisi bölümünün fotosunu buraya yükle bakalım neymiş donduran.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
macunun bitmiş olabilir macununu kontrol et veya ettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...