Bilgisayarım yavaşladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler bilgisayar yavaşladı önceden birazdaha rahat oynuyordum fakat şimdi daha berbat bir hal almaya başladı wolftü oynuyorum zaten başka oynadığım bir oyun yok size ss ini atayım dedim bilgisayarımın özellikleri bu
1529439762630.png

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
git gide yavaşlaması normal kasanın içini temizle güzel format at ama aslında artık ssd almanın vakti gelmiş gerçi o pcye alınırmı sorusu da kafa yorar :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu şekilde anlaşılamaz, WİN+R kullanarak arama penceresini açıp "dxdiag" yazarak (1,2) sayfanın ss atarsanız daha iyi çözümler gelecektir

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
8 yıl qweQW:E:QW :EQW:E :WQ kardeşim ust katta buldum nostaljı ıcın cıkardım bu pc yı oylesıne yanı ama oynamak ıstıyorum guzzel pc :QWE
Görev yöneticisinden yüzdelik olarak kullanım ne kadar söylersen ona göre yardımcı olacaktım :) ama çıkmam gerek sen yine de yaz ben sonra bakarım.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Oyunlarda Vrm kullanımına bakma imkanın varmı dahada iyisi dxdiag yazarak ekran kartı özelliklerini ss atabilirisn

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
knk onu müzeye götürsen tarihi eser diye sana yeni pc toplama parası alırsın 8 yıl ne
w
şqeiwqeiqwie
qwie
iqw:QWE:QW:E zamanına gerek yok daha 2 pc var bunu napıyım demıyorum bunuda tasarruflu kullanıyorum bırı masasutu bırıde rampagenın oyuncu laptobu var
ama knight acık onlarda kasılıyorum :)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
w
şqeiwqeiqwie
qwie
iqw:QWE:QW:E zamanına gerek yok daha 2 pc var bunu napıyım demıyorum bunuda tasarruflu kullanıyorum bırı masasutu bırıde rampagenın oyuncu laptobu var
ama knight acık onlarda kasılıyorum :)
olm o pc değil at çöpe gitsin sobada yak 8 yıl ne lan 8 yılda adam oluyor pc napsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...