Bilgisayarıma 2. ekran baglıcam anakartan görüntü alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayarıma 2.ekran baglıcam ama ekran kartına giriş yapamıyorum ana karta takıncada görüntü gelmiyor nasıl anakartan görüntü alırım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
anakarttan görüntü alamazsın tabi işlemcin apu değilse 2. ekranı sadece ekran kartından alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayarıma 2.ekran baglıcam ama ekran kartına giriş yapamıyorum ana karta takıncada görüntü gelmiyor nasıl anakartan görüntü alırım.
2 monitörü de ekran kartına bağlamalısın anakartta ekran kartı bağlıyken sokete takarsan görüntü vermez 2 kabolu da ekran akrtına bağla

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Harici bir ekran kartın var ise ve hali hazırda onu kullanıyorsan ekran kartına takmalısın ama dikkat et eğer dönüştürücü kullanıyorsan bozabilirsin ekran kartını ben 2 kere bozdum (sanırım yaktım ekran kartını) ilkinde garanti kapsamındaydı geldi sonra hemen ardından tekrar denedim aynı dönüştürücü ile bu seferde bozuk göndermişsiniz diye tekrar gönderdim aman dikkat hocam

Edit : Görüntü almak istediğin yere takman lazım Ayrı ayrı takarsan olmaz ikiside ekran kartında yada ikiside ana kartta olmak zorunda

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
1. gpu dan baglamayi denedin mi
2.anakarttan görüntü alamazsın tabi işlemcin gpu değilse 2. ekranı sadece ekran kartından alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bilgisayarı kapattıktan sonra ekran kartını kasadan sök.pcyi çalıştır.şimdi anakarttan görüntü alırsın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ekran kartın takılırken 2. ekran anakarttan görüntü nasıl alcak hocam ekran kartından alırsın ana kartla bi işin yokki

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
apu sistemin yoksa anakartdan goruntu alamazsın diye biliyorum

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
GPU harici alamazsın

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
girişi ekran kartı girişine taktığınızdan eminmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...