Bilgisayarıma bu aralar çok lag girmekte,fps drop da var :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar şu son 2 aydır lag ve fps drop sıkıntısı çekiyorum.1 ay önce formatladım.Driverlar güncel.Lol oynuyorum genelde yanında discord açtığım zaman discord çalışmıyor işlemcim tamamen kullanıldığı için.
Özellikler ;
MSI R7 250 OC ekran kartı
AMD A4 6300 işlemci
8 GB Ram ram
MSI A68 HM E33 V2 anakart
400 de güç kaynağım var
Bilgisayarımı rahatlatacak program varsa onları da önerebilirsiniz.İşlemcimden şüpheliyim fakat bu yıl üniversite sınavı benim için gerisayımda o yüzden alamam tavsiye ve fikir sunarsanız sevinirim.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• bu.png
    bu.png
    188.5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar şu son 2 aydır lag ve fps drop sıkıntısı çekiyorum.1 ay önce formatladım.Driverlar güncel.Lol oynuyorum genelde yanında discord açtığım zaman discord çalışmıyor işlemcim tamamen kullanıldığı için.
Özellikler ;
MSI R7 250 OC ekran kartı
AMD A4 6300 işlemci
8 GB Ram ram
MSI A68 HM E33 V2 anakart
400 de güç kaynağım var
Bilgisayarımı rahatlatacak program varsa onları da önerebilirsiniz.İşlemcimden şüpheliyim fakat bu yıl üniversite sınavı benim için gerisayımda o yüzden alamam tavsiye ve fikir sunarsanız sevinirim.
bro ekran kartının driverını güncelleyebilirsin . Virüs bulaşmış olabilir bi virüs taraması yapabilirsin donanımsal olarak pc tozluysa bi toz alabilirsin ama düzgün ekipmanlarla ( bir bilgisayarcıya gitmen daha iyi olur ) ya da advance system care ve driver booster uygulamaları var onları edinebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bro ekran kartının driverını güncelleyebilirsin . Virüs bulaşmış olabilir bi virüs taraması yapabilirsin donanımsal olarak pc tozluysa bi toz alabilirsin ama düzgün ekipmanlarla ( bir bilgisayarcıya gitmen daha iyi olur ) ya da advance system care ve driver booster uygulamaları var onları edinebilirsin
Driver booster çok kötü bir uygulama bence yani.Driverlarını el ile güncellemek daha kaliteli daha güvenilir.Virüs yok driverlar güncel.Toz belki olabilir program tavsiyeleri için de saol :)

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
driverim güncel diyorsun sana önerim bir önceki driver sürümüne dönmen(daha önce kasmadığını bildiğin driver sürümü) amd ekran kartları bu konuda bazen sıkıntı çıkartıyor 4 sene kullandım aynı sorunlar benimde başıma geldi bu yöntem çözdü

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
driverim güncel diyorsun sana önerim bir önceki driver sürümüne dönmen(daha önce kasmadığını bildiğin driver sürümü) amd ekran kartları bu konuda bazen sıkıntı çıkartıyor 4 sene kullandım aynı sorunlar benimde başıma geldi bu yöntem çözdü
Aslında mantıkli söylüyorsun,denemeye çalışacağım teşekkür <3

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
driverın güncel olmayabilir bi dene istersen arkadaşım bide sürücülerinin hepsinin güncel olmasına fikkat et başka bi konuda takıldıysan sormayı unutma :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende lolde fps sorunu yaşıyorum AMD Radeon RX 550 ekran kartı kullanıyorum ekran kartını guncelledim fps sorunu çıktı sonra eski sürüme çektim düzeldi script açınca FPS drop oluyor bu aralar ama sorun sadece lolde GTA 5 witcher 3 bunlarda sorun olmuyor

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
discordun gpu kullanmasını engelle ayarlardan. onun dışında pc iç ve dış temizliği de çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...