Arkadaşlar bilgisayara ram alıcam diz üstü bir bilgisayar DDR4 4Gb ram var şu an bilgisayarımda takabileceğim ram slot sayısı 2 ben bir tanesini kullanıyorum
Kardeşim Mantık olarak hiçbilmesen bile insan düşünür adamlar 1200 mhz hızında ram takmışlar ben buna extradan 2400mhz hızında Ram takarsam Görüntü gelmez veya ramı okumaz dıye düşünür Default ram hızın neyse ondan al.
kardeşim kısaca 4gb ram ile 8 gb ram aynı takılması için mhz leri aynı olması lazım eğerki aynı ise işlem görmez diye biliyorum mhz leri aynı olmaya dikkat et
Kardeşim Mantık olarak hiçbilmesen bile insan düşünür adamlar 1200 mhz hızında ram takmışlar ben buna extradan 2400mhz hızında Ram takarsam Görüntü gelmez veya ramı okumaz dıye düşünür Default ram hızın neyse ondan al.
CPU-Z normal değerin yarısını gösteriyor. Yani oradaki değeri 2 ile çarparak gerçek frekansı bulabilirsiniz.
RAM'iniz 2400 MHz hızda çalışıyor. Almak istediğiniz ram çalışır gibi sorun gözükmüyor.
En mantıklı yapabilceğin şey anakartın maksimum desteklediği hıza bakıp almak ha dersen fazla takıcam takabilirsin bir sıkıntı çıkmaz fakat hızı anakartın maksimum çıkabilceği hıza azaltır