Bilgisayarıma uygun RAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu konuyu açma sebebim, yardım talebidir. Bilgisayarımda mevcut 2GB DDR2 RAM bulunmakta

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şu ürünü satın almak ve kullanmak istiyorum ancak uygunluğundan şüphe ediyorum...

Bilgilerimi şöyle paylaşayım;

Anakart.PNG

RAM.PNG

Yardımcı olmanızı çok isterim çünkü heves edip de yapamadığım şeyler var... Şimdiden teşekkürler.

Not:Konu açımı hakkında pek bir bilgim yoktur, yanlış kullanım yaptıysam özür dilerim.

Üye
8 HİZMET YILI
benimde istediğim seyler var ama bilgisayar kaldirmiyo bende bunu alabilirim belki

:brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::2iq::200iq::gelisirabii::gelisirabi::gelisirabii::gelisirabi::gelisirabi::gelisirabi::gelisirabi::ensarcry:

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hi - level marka ramlerden bendede vardı arkadaşıma vermiştim kullanmadıgım için onun casper bilgisayarına taktigimizda görüntü alamadık biosu güncelledik falan ama olmadı. anakartını araştırdım internette ama pek bişey bulamadım genelde hangi marka ramları destekledigi yazar sitesinde veya kullanım klavuzunda.
yardımcı olamıyorum o yüzden :burnbear:

• Like
Tepkiler: MrQ

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Elimde şöyle bir şey var, bu bilgi edinmede işime yarar mı? Benim anakartımın bilgileri yazıyor..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@Korkoti konuyu hortlatmış gibi olacağım ama anakartın G31 chipset DDR2 ram teknolojisini değiştiriyor. Maksimum MHz desteğide 800 senin attığın ram programdan tam ölçemez üstüne bakmak lazım. İki slot var anakartında senin attığın ram 667 MHz bu sebepten normalde çalışır ama yanındaki ram ile MHz farkı olursa darboğaza sokarak mavi ekran donma ve sistem yavaşlığına sebebiyet verebilir en garantisi mevcut MHz değeri aynı ve çalışma saniyelerine bakılması CL değeri denen bunları dikkat etmeden alım yapma ve eski bir sistem çok fazla üstüne ağırlık verme derim. Destekçi olabilmişimdir umarım geç kalmadan.

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@Korkoti konuyu hortlatmış gibi olacağım ama anakartın G31 chipset DDR2 ram teknolojisini değiştiriyor. Maksimum MHz desteğide 800 senin attığın ram programdan tam ölçemez üstüne bakmak lazım. İki slot var anakartında senin attığın ram 667 MHz bu sebepten normalde çalışır ama yanındaki ram ile MHz farkı olursa darboğaza sokarak mavi ekran donma ve sistem yavaşlığına sebebiyet verebilir en garantisi mevcut MHz değeri aynı ve çalışma saniyelerine bakılması CL değeri denen bunları dikkat etmeden alım yapma ve eski bir sistem çok fazla üstüne ağırlık verme derim. Destekçi olabilmişimdir umarım geç kalmadan.

Sorun değil pek anlamam bunlardan ama direkt bilgisayarı değiştirmeyi tercih ettim, yine de teşekkürler aklımda bulunur

永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
itopya.com dan bak

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fazla bir yardımım olmaz ama şuna bir göz at hem ucuz hem 4gb ram bu kalitesine birşey diyemem
yardım edemediğim için üzgünüm

Üye
7 HİZMET YILI
ramlar hz manıtıgında çalışır 1333 destekli anakart a 2133 ram takarsan çalışmaz falan filannn

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir kere anakart çok eski. yani bildiğim kadarıyla artık ddr2 ramler üretilmiyor.

linkteki ram uyabilir ama bence alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...