Bilgisayarıma virüs girdi, bilgilerim çalınmış mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Üzücü bir haberim var sanırsam evet
Eğer Dc' ile kısıtlı kalsaydı derdim ki Şifreni değiştir 2 aşamalı doğrulama ekle falan derdim ama bu instaya kadar gitmiş şimdi senden tek isteğim güzel bir format at pc'ye çünkü şuan ne yaparsan yap onların eline gidecektir bilgisayarda hangi tuşa basarsan hepsini kaydediyor(KEYLOGER)
format at ve E-mailden tut En başta en önemli nelerin var ise hepsinin şifrelerini değiştir tavsiyem budur
Her önüne gelen hileyide indirme bilmediğin güvenilirsiz hileler indiriyosun az bile belkide zaman kaybetme

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun format atman lazım
nitro otomatik alım varmı yokmu bilmiyorum ama o açık kalmış olabilir diye düşündüm ilk anda 2. si ise instagramda takipçi hilesi yapmış olabilmen ve havuza dahil olman geldi ama fake linklerde patladım hocam geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun evet maalesef sisteminize virüs girmiş. Yapmanız gereken tertemiz bir format atmak. Mobilden eğer discord vs kullanıyorsanız şifrenizi değiştirin gmailinizi vs vs aynı şekil instagram facebook gibi uygulamlar
ardından kartınızın bilgileri kayıtlı oldugu için yeni kart talebinde bulunun

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Format atın ve tüm platformlardaki şifrelerinizi değiştirin, işe mail servisleri üzerinden başlayın sonra diğer hesaplarınızın şifrelerini değiştirin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun temiz bir format her şeyi çözer ama C ve D dahil.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
format at bilgilerini değiş şifreni vs yenile bir şey olmaz çok geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bilgilerin kopyalanmış anladığım kadarıyla henüz kullanılmamış ama banka bilgilerini iptal etmen gerekir bu durumda geçmiş olsun...

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum Büyük Bir İhtimalle Virüs Yedin Ve Keylogger Vardır Pc De Hangi Tuşa Bassan Hemen Kaydediyor Tavisyem Bilgisayarına Format Atıp Temiz Bir Kurulum Yapman Olacaktır

PAROSSS
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
en kısa surede formatla temızle pcnı kartını onlıne odemelere kapa

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle gecmiş olsun dostum Herşeyden önce kartını ödemelere kapat sonra pc ye güzel bir format at

Pc yi internete bağlamadan bir anti malware taraması yaptır tam tarama yap eğer virus sonucu bulursa onun üstüne git bulamazsa temiz güncel bir format at
Gerçi Keylogger yediğin için keylogger tespiti zor olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
format at kardeşinide tembih et bidaha bişey indirmesin öyle

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Büyük Bir İhtimalle Virüs Yedin Ve Keylogger Vardır . Tavisyem Bilgisayarına Format Atıp Temiz Bir Kurulum Yapman

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Formatla arkadaşıma da aynısı oldu insta vs. hepsi gitti.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin
buyuk ihtimalle iso ile format at

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam hesaplar gitmiş olabilir. Böyle bir durumda interneti kapat virüsü sil ve şifrelerini hemen değiş. özellikle mail şifrelerin ...

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Büyük ihtimal googleda girdiğin hesaplara kadar çalmışlardır bunu çözmenin en iyi yolu diskin içindeki herşeyi silip temiz windows kurmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...