Öncelikle gecmiş olsun dostum Herşeyden önce kartını ödemelere kapat sonra pc ye güzel bir format at
Pc yi internete bağlamadan bir anti malware taraması yaptır tam tarama yap eğer virus sonucu bulursa onun üstüne git bulamazsa temiz güncel bir format at
Gerçi Keylogger yediğin için keylogger tespiti zoreğer keyloger tarzı felan yemıssen
gecmıs olsun oncelıkle trojen felan tarzıysa pcde kayıtlı butun veriler karsı tarafa geçmıstırÖncelikle gecmiş olsun dostum Herşeyden önce kartını ödemelere kapat sonra pc ye güzel bir format at
Pc yi internete bağlamadan bir anti malware taraması yaptır tam tarama yap eğer virus sonucu bulursa onun üstüne git bulamazsa temiz güncel bir format at
Gerçi Keylogger yediğin için keylogger tespiti zor olur
format atıp şifrelerini yenile ya da telefon gibi virüs girmeyen bi cihazdan değiştirip öyle de formatlayabilirsin zaman kaybetmek izteniyorsanKardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin
rat yemiş bile olabilirsin ama defender algılıyor tarama yaptıysan muhtemelen silmiştir sen yinede pc de kayıtlı olan tüm hesaplarının şifresini değiştir baktın için rahat etmedi format çakar bu işi düzeltirsin şimdi virüsün türünü bilmediğimizden fazla yorum yapamıyorumKardeşim githubtan bi oyunun hile programını yüklemiş ondan sonra benim dcemde kredi kartım kayıtlıydı bi anda nitro alım isteği geldi ve instagramım kendi kendine saçma sayfaları takip etmeye başladı ve discordda arkadaşlarıma fake nitro linkleri gönderildi bende sonra dc de şifremi değiştirdim ve pc de virüs taraması yaptım.
Acaba başka bilgilerimi de ele geçirmiş olabilir mi ve tarama işe yaradı mi lütfen yardım edin