şu şekilde C ye girdiğinde program dosyları X86 vardır bu 32 bit demek. bir de program files var bu da 64 bit demek. bu arada senin ram işlemci vs bilmiyorum bunlar da hızı çok etkiler. en mantıklısı kendin 64 bit olan tam sürüm ya da ücretsiz bir video oyantıcı yükle. windows un kendi video oynatıcısı zaten hantalEvet Windows un kendi video oynatıcısı. Daha önce öyle bir ayar yapmadım.
Bilgisayarım 64 bit
Nereden yapabileceğimi söyler misiniz?
i3-10100fşu şekilde C ye girdiğinde program dosyları X86 vardır bu 32 bit demek. bir de program files var bu da 64 bit demek. bu arada senin ram işlemci vs bilmiyorum bunlar da hızı çok etkiler. en mantıklısı kendin 64 bit olan tam sürüm ya da ücretsiz bir video oyantıcı yükle. windows un kendi video oynatıcısı zaten hantal
güncelleme sorunu çözmez.güncelleme varsa onu yap
ozaman aklıma HDD den başka bir şey gelmiyor. HDD çok fazla dolduysa. uzun zamandır kullanıyorsa ve aşırı dercede format ya da doldur boşalt yapıldıysa çizilmelere neden oluyor. tabi bu videonun olduğu HDD den bahsediyorumi3-10100f
rx 570 4 gb
8+8 2666 mhz corsair ram
Sorun windows un video oynatıcısında değil daha önceden bunu kullanıyordum hiç sorun vermedi ve anında açılıyordu.
Yine de emin olmak için vlc yi indirip denedim. O da aynı şekil 15 sn falan sürüyor
ssd kullanıyorumgüncelleme sorunu çözmez.
ozaman aklıma HDD den başka bir şey gelmiyor. HDD çok fazla dolduysa. uzun zamandır kullanıyorsa ve aşırı dercede format ya da doldur boşalt yapıldıysa çizilmelere neden oluyor. tabi bu videonun olduğu HDD den bahsediyorum
Bu şekildeydi, dediğin gibi yaptım olmadıBu kısımdaki herşeyi tikli olup olmadığına bakarmısın değilse hepsini tikleyip dene.
Gelişmiş sistem ayarları > Gelişmiş > ayarlar
Ekli dosyayı görüntüle 72178
10 sn 1 dk lık videolar varBendede aynı problem mevcut, eğer oynatmayı denediğin video uzun bir videoysa renderlaması haliyle uzun sürebilir.
Windows'un oynatıcısı yerine Windows Media Player'ı dener misiniz?Bu şekildeydi, dediğin gibi yaptım olmadı
Post automatically merged:
10 sn 1 dk lık videolar var
fark etmiyor tüm videoları geç açıyor
eee windows media player derkenWindows'un oynatıcısı yerine Windows Media Player'ı dener misiniz?
ssd kullanıyorum ve sıfırlamayı bir kaç hafta önce yaptım güncelleme yokbilgisayarında hdd varsa ve sıfırladığın gün açıyorsan yavaş olabilir arka planda güncelleme yüklüyor olabilir bu da hdd yi kullanıyor haliyle geç açılır eski bilgisayarım da senin gibi yapıyordu
Windows 10'a ait "Filmler ve TV" var birde "Windows Media Player" mevcut.
valla dostum başka bir şey gelmiyor aklıma kusura bakma yardımcı olamadımssd kullanıyorum
Crucial (C) 240 GB 120 gb boş alan var
James Donkey (D) 240 gb 30 gb boş alan var
Her ikisinde de geç açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?