Denedim hepsini olmadı1. Yöntem: Temiz önyükleme:
"Temiz önyükleme", Windows'u minimum sayıda sürücü ve başlangıç programıyla başlatır.
Böylece bir arka plan programı arkada çalışıp bilgisayarı meşgul ediyor mu tespit edebiliriz.
- Görev çubuğundaki arama kutusuna msconfig yazın ve sonuçlardan Sistem Yapılandırması'nı seçin.
- Sistem Yapılandırması'nın Hizmetler sekmesinde, Tüm Microsoft hizmetlerini gizle'yi ve ardından Tümünü devre dışı bırak'ı seçin.
- Sistem Yapılandırmasının Başlangıç sekmesinde, Görev Yöneticisini Aç'ı seçin.
- Görev Yöneticisi'nde Başlangıç altında, her başlangıç öğesi için öğeyi seçin ve ardından Devre Dışı Bırak'ı seçin.
- Görev Yöneticisi'ni kapatın.
- Sistem Yapılandırmasının Başlangıç sekmesinde Tamam'ı seçin. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda, temiz önyükleme yapacaktır.
2. Yöntem: Bellek tanılama aracını çalıştırma:
Bu araç RAM ile ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını görmek için test yapacak.
- Windows tuşu + R'ye basın, ardından mdsched.exe yazıp Tamam'a basın ve ardından cihazı yeniden başlatın.
3. Yöntem: Bilgisayarı en iyi performansa ayarlamak:
Windows tuşu + Duraklat/Ara'ya basın (veya dosya gezginine gidin ve Bu PC'ye sağ tıklayın ve özellikleri tıklayın)
Gelişmiş sistem ayarları'na tıklayın> Performans altında ayarlar'a tıklayın> En iyi performans için ayarla'ya tıklayın ve Tamam'a tıklayın
Not: Bu, sahip olduğunuz tüm görünüm ayarlarını azaltır ancak bilgisayarın performansını optimize eder.
Bir deneyin, işe yaramazsa bana ulaşın başka bir çözüm bulalım.
vlc denedim aynı şekilHocam altarnatif oynatıcılardada aynı şekildemi
ssd kullanıyorum hdd yokeger ssd yoksa normaldır yavas acılması tahmınımce cunku ben de de aynı durum var
Hocam format atmışmıydınız ssd varken böyle birşey mümkün değil illlaki sistemde bi sıkıntı vardır.vlc denedim aynı şekil
Post automatically merged:
ssd kullanıyorum hdd yok
sıfırladımHocam format atmışmıydınız ssd varken böyle birşey mümkün değil illlaki sistemde bi sıkıntı vardır.
bi denimK-Lite Codec Pack indirip günceller isen sorun çözülebilir. Bilgisayarı sıfırladığın için codec packlerinde gitmiş olabilir
temel - standart-tam dolu-mega paketleri var, hangisini indirmemi önerirsiniz?K-Lite Codec Pack indirip günceller isen sorun çözülebilir. Bilgisayarı sıfırladığın için codec packlerinde gitmiş olabilir
Denedim hepsini olmadı
Tam paketini yüklesıfırladım
bi denim
temel - standart-tam dolu-mega paketleri var, hangisini indirmemi önerirsiniz?
zaten sıfırladıktan sonra böyle olduHp marka bi laptop kullanıyorum windows10 64bit sistemim orta düzey bi sistem ancak 1.5 yıl kullanım ardından video ve fotoğrafları tıkladıktan yaklaşık 10sn sonra açıyordu bi yolunu bulamadım son çare olarak sistem kurtarma seçeneğini kullanarak bilgisayarı tamamen sıfırladım burada bilgisayar ilk kutusunu açtığın hali ile geliyor ancak herşeyini kaybedebilirsin yedeklemeyi unutma ben son çare olarak bunu yaptım elbet vardır başka çözüm yolu ancak ben bulamadım eğer sorunun çözülmezse deneyebilirsin
Tekrar sıfırla biostan temiz kurulum yapzaten sıfırladıktan sonra böyle oldu
Media player nasıl peki aynı mivlc denedim o da aynı şekil geç açılıyor
windows un kendi video oynatıcısı evet ama daha önceden de sürekli olarak kullanıyordum, böyle bir sorun yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?