Update your antivirus software, scan your system for threats, check for suspicious processes, remove unwanted programs, and clear browser extensions to troubleshoot and potentially resolve the issue of hearing random advertisement sounds on your computerBilgisayarımdan durduk yere reklam sesleri geliyor, arkada uygulama açık olmamasına rağmen viruslu olduğunu düşünüyorum ama alaştırsamda bulamadım virusu.
This one i don't knowBilgisayarımdan durduk yere reklam sesleri geliyor, arkada uygulama açık olmamasına rağmen viruslu olduğunu düşünüyorum ama alaştırsamda bulamadım virusu.
büyük ihtamlle pcne virüs bulaştı virüsleri temizle eğer problemin hala çözüm bulmadıysa format dene gene çözüm bulmazsa %99 bulur bulmazsa eğer tekrardan söyle başka çözüm arıyalımBilgisayarımdan durduk yere reklam sesleri geliyor, arkada uygulama açık olmamasına rağmen viruslu olduğunu düşünüyorum ama alaştırsamda bulamadım virusu.
You solve this but we cant waitbüyük ihtamlle pcne virüs bulaştı virüsleri temizle eğer problemin hala çözüm bulmadıysa format dene gene çözüm bulmazsa %99 bulur bulmazsa eğer tekrardan söyle başka çözüm arıyalım
Use w10 nd then try itDude, I had a similar problem two days ago, I couldn't solve the problem no matter what I did, so I formatted it last. Good thing I did, it was great, so I switched to w11. If you are not lazy, a format will solve the problem radically.
hiBilgisayarımdan durduk yere reklam sesleri geliyor, arkada uygulama açık olmamasına rağmen viruslu olduğunu düşünüyorum ama alaştırsamda bulamadım virusu.
its meYou solve this but we cant wait
ekjtgrbro virus is the think that can destroy your computer please format you hard disk and reinstall windows or those operating system you are using
Switched problem solutionDude, I had a similar problem two days ago, I couldn't solve the problem no matter what I did, so I formatted it last. Good thing I did, it was great, so I switched to w11. If you are not lazy, a format will solve the problem radically.
Relax don't be panic bropubg mobile 2.6 hack please realease plz tell
Guivenlik olabilir kontrolGüvenlik Yazılımınızı Güncelleyin: Antivirüs programınızın en son güncellemelerini yapın ve tam bir tarama yaparak bilgisayarınızı kontrol edin. Güncel bir antivirüs programı, bilgisayarınızdaki potansiyel tehditleri tespit etmeye yardımcı olabilir.
defender taraması yap
ama virsu acikk sesleriBilgisayarımdan durduk yere reklam sesleri geliyor, arkada uygulama açık olmamasına rağmen viruslu olduğunu düşünüyorum ama alaştırsamda bulamadım virusu.
gameloop pung i wal bei wal be game
Post automatically merged:
gameloop pung