Al video kaydına parçalarını. Üstüne detaylı fotoğraf çek .bilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
PC nin icinden fotoğraf alabilirsin parçaları + kasanın içini video çekersen herhangi bir problem olmazbilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
Ya mediamarkt teknosa gibi yerlere götür öyle yaptır işlemini ya da internetten videosunu izle öyle yap hocambilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
Fön makinasının soğuk ayarı varsa yap tabi ki sıcak zarar verebilirBilgisayar temizliği ve macunlama işlemi için bilgisayarcıya bilgisayar götürülmez kardeşim. Yapma böyle ver internetten macun siparişini geldiğinde garanti süresi geçtiyse ekran kartınıda macunlarsın...
Evde güçlü bir fön makinası varsa onunlada her delikten tuttun mu genel manada temizlenmiş oluyor. Bir gözlük bezini kürdan yardımıyla kullanıp ince detaya giriş yapabilirsin...
Garanti kapsamında ise ürün garanti dükkanına götür daha güvenilirbilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil