Bilgisayarımı, tamire görüecem nasıl bi önlem alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
bilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
Al video kaydına parçalarını. Üstüne detaylı fotoğraf çek .

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam yaptıracağın işlemler çok uzun sürmüyor eğer parçalarının değişeceğinden korkuyorsan götüreceğin bilgisayarcıdan yanında işlem yapması ricasında bulunabilirsin. Kaliteli bir yere götür sırf ucuz diye güvenilmeyen bir yere götürme. Ucuz etin yahnisi yenmez. İçinde herhangi bir tereddüt olmasın diye oradan çıkarken bir fiş al hangi işlem yaptırdığına dair veya bir kağıt hukuki olarak işlevi olacak bir kağıt, dediğin gibi değiştirilirse mahkemeye başvurursun fakat değiştirebileceklerini sanmıyorum. Eğer Kocaeli'de oturuyorsan özelden yaz sana yardımcı olurum.

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
İtopya mağzası gibi teklonoji marketlerinden rica edersen yapabilirler belki

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
macun al kendin yenile aga izle internetten video işlemciye zarar vermeden halletmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Faça isso com alguém em quem você confia e peça para fazer na sua frente

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kendi başına bence sakın yapma, bilgisayar parçaları en küçük bir şeye kısa devre yapabilir. Tavsiyem bilgisayarcılara değil de Vatan vb. yerlere götürmen. Fakat haberin olsun ben Vatanın müşteri hizmetleri kadar kötü bir hizmet görmedim burdan allah onların... :kekw:

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
PC nin icinden fotoğraf alabilirsin parçaları + kasanın içini video çekersen herhangi bir problem olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilmediğin bir bilgisayarcıya gitme.. Vardır muhakka bir tanıdığının tanıdığı... Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin...

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
temizleme ve macun işlemi alt tarafı yanı uzun süren işlemler değil bunlar başında bekleyebilirsin

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam eğer çalınmasından korkuyorsan orda dur kısa süre sürer zaten işlemleri sende görebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ama uzun sürer filan diyordu adam komple söküp takmak filan dedi orda durmam daha iyi sanırım söylediğiniz kadarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle donanım bilgin yoksa, kendin yapmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü işlemci dediğimiz yapı bilgisayarın en hassas bölümüdür. Yanlış yada fazla sıktığın zaman işlemcin hasar görür. Özellikle işlemciyi sökme gibi bir durum olursa işlemcinin dişlerini kırabilirsin. Toplam 20dakikalık bir iş var orada. Şirket bilgisayarı getireceğim hemen yaparmısınız? dersen yardımcı olurlar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ya mediamarkt teknosa gibi yerlere götür öyle yaptır işlemini ya da internetten videosunu izle öyle yap hocam

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilgisayar temizliği ve macunlama işlemi için bilgisayarcıya bilgisayar götürülmez kardeşim. Yapma böyle ver internetten macun siparişini geldiğinde garanti süresi geçtiyse ekran kartınıda macunlarsın...
Evde güçlü bir fön makinası varsa onunlada her delikten tuttun mu genel manada temizlenmiş oluyor. Bir gözlük bezini kürdan yardımıyla kullanıp ince detaya giriş yapabilirsin...

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bilgisayar temizliği ve macunlama işlemi için bilgisayarcıya bilgisayar götürülmez kardeşim. Yapma böyle ver internetten macun siparişini geldiğinde garanti süresi geçtiyse ekran kartınıda macunlarsın...
Evde güçlü bir fön makinası varsa onunlada her delikten tuttun mu genel manada temizlenmiş oluyor. Bir gözlük bezini kürdan yardımıyla kullanıp ince detaya giriş yapabilirsin...
Fön makinasının soğuk ayarı varsa yap tabi ki sıcak zarar verebilir

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Garanti kapsamında ise ürün garanti dükkanına götür daha güvenilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...