Bilgisayarımı, tamire görüecem nasıl bi önlem alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
bilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
korkman gereken hıc bır şey yok şu şekil duşun dişin curuk ve sen gıdıp temızletıp dolgu yaptırıyosun ve saglık durumun stapil oluyor
ben kendım macununu degıstırıyor ve temızlıyorum gonul rahatlıgı ıle yapa bılırsın

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgisayarcıya götüreceğim ama içimde bi tereddüt var eskiden oldugunda parçasını filan degiştirmişlerdi tam bilgisayardan anlamıyordum o zamanlar suan nasıl bi önlem alabilirim yardımcı olur musunuz acil
parçaların ss ni al götür yada başında bekle kardeşim hatta başında bekleyim abi bi o...... evladı parça çalmaya kalkmiş dava ettim de ,o herif korkar bişey yapamaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
güvenilir biryer varsa götür yoksa parçalarının fotoğrafını çek ve üzerine işaret koyabilirsin PC gelince işaretleri silersin veya yapıştırırsan çıkarırsın

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Vaybe nasıl ya parça çalmak öyle şey mi olur.
Windows özeliklerine bak hangi parçalar takılı ona göre ver gitsin ya.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Götürmeden önce içini aç hocam ve video kaydı al. Ayrıca içini açmadan önce CPU-Z programı ile parçalarını not et. Tamir sonrası karşılaştır eksik varsa bas davayı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence garanti kapsaminda ise garantiye götür aksi halde kimseye güvenilmez bu devirde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adamın başında bekle kanka olmadı herşeyin kaydını al sistemine ait olan öyle ver

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
parçaların görüntü alabilirsin veya güvendiğin bir yere götür.

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
güvenilir bilinir yerler tercihin olmalı dedikleri gibi her kareden fotograf çek ayrıntılı bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herşeyin fotosunu çek bide yakın bi bölge seç varsa tanıdık veya tanıdığının tanıdığı oraya git

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hacı önce sistem özeliklerini dxdiag yaz fotorafını çek sonra kasa açık ken video sunu çek başka bişeye gerek yok

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayarı götürmeden önce videolarını çek. fazla korkmana gerek yok.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dediğin doğru fakat tek ve öz bir çaresi var, fotoğraflarını çekip video al tek tek modellerinide yaz bir kağıda

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Götüreceğin yerin yorumlarına bak ve parçalarının seri numaralarını alıp tamirden sonra karşılaştır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
güvenilir isim yapmıs yerlere gidebilirsin veya tanıdıgın güvenilir birine gitmeni tavsiye ederim..

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarcı ya da bilgisayar hastanesi adında çalışan yerlerden uzak dur derim hatta yaşadığın probleme göre kendin tamir etmeye girişmek en iyi seçenek olabilir, illa götürmen gerekse ve bilgisayarcılara götüreceksen parçaların tek tek fotoğraflarını çekmen yeter muhtemelen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarınızın içindeki tüm donanım parçalarının marka, model ve seri numaralarını not etmeniz de faydalı olabilir. Bu, tamir işlemi sırasında herhangi bir parça değişikliği yapıldığında, değiştirilen parçaların uygunluğunu kontrol etmenize yardımcı olacaktır.

Tamir işlemi için güvenilir bir bilgisayar tamircisi seçmek de önemlidir. Bu konuda referans alabileceğiniz arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz varsa, onların önerilerine göz atabilirsiniz. Ayrıca, tamircinin sertifikalarını ve iş deneyimlerini de araştırmanızda fayda var.

Son olarak, tamir işlemi sırasında tamirci ile iletişim halinde kalmak ve hangi parçaların değiştirildiğini ve tamir işleminin nasıl yapıldığını öğrenmek için sorular sormak da önemlidir. Bu şekilde, bilgisayarınızın tamir işlemi hakkında daha bilgili olabilir ve gelecekte benzer sorunlarla karşılaştığınızda daha hazırlıklı olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...