Dostum bu sefer boyut küçük oluyor adama 1 tb yetmiyor ssd nasıl yetsin 1 tb ssd alsa dünya para yine mantıklı olanı güzel bir hdd ya da dediğin gibi 500 gb bir ssd de olabilirNormal ssd alsın o zaman bence
hdd nin hızlıları var mı bilmiyorum varsa olabilir yani ekonomiye göreDostum bu sefer boyut küçük oluyor adama 1 tb yetmiyor ssd nasıl yetsin 1 tb ssd alsa dünya para yine mantıklı olanı güzel bir hdd ya da dediğin gibi 500 gb bir ssd de olabilir
Aynen bulut da mantıklı olabilir. Ne sakladığınıza bağlı1 terabayt (TB) depolama alanı bazen yetersiz gelebilir, özellikle büyük dosyaları veya medya içeriğini saklamak için. Eğer daha fazla depolama alanına ihtiyacınız varsa, aşağıdaki seçenekleri düşünebilirsiniz:
Harici Sabit Diskler: Harici sabit diskler, bilgisayarınıza kolayca bağlanabilir ve ek depolama alanı sağlar. Farklı kapasitelerde mevcuttur ve genellikle taşınabilirler.
Dahili Sabit Disk Yükseltmesi: Eğer bilgisayarınızın içinde boş bir yuva varsa, dahili sabit disk yükseltmesi yapabilirsiniz. Bu, daha fazla depolama alanı eklemenizi sağlar.
Bulut Depolama Hizmetleri: Bulut tabanlı depolama hizmetleri (örneğin Google Drive, Dropbox, OneDrive) dosyalarınızı internet üzerinde saklamanıza olanak tanır. Bu hizmetler genellikle belirli bir depolama alanı miktarı sunar ve dosyalarınıza her yerden erişim sağlar.
Dosya Yönetimi ve Temizlik: Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmek veya düzenlemek, mevcut depolama alanını daha etkili kullanmanıza yardımcı olabilir.
Hangi seçeneğin sizin için en uygun olduğunu değerlendirmeniz gerekecektir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre bir çözüm seçebilirsiniz.
![]()
hızlıları var elbette ama onlar da tahmın edersın kı cok pahalıhdd nin hızlıları var mı bilmiyorum varsa olabilir yani ekonomiye göre