Bir müzik oynatıcı veya müzik aleti gibi bir mikrofon veya hat girişi aygıtını kullanamıyorsanız, donanımı ve bağlantıları test edin, ses sürücülerini güncelleyin ve ses ayarlarını yapılandır olmuyorsa eger dostum pc kapat geri aç
hımm dostum genelde bu durumlar deneme yanılma olur dediyin jackları düzgün taktığından emin ol bide kullaklık çalıştına eminisin veya kullaklığnın markasını bilmiyorum ama ses driver yoktur onun programını indir dene olmasa ban özelden ulaş bakalım
anakartinin uzerindeki ses kartinin modelini ogrenip programini indirmen gerekiyor. onun uzerinden ayarlama yapabilirsin hatta jacki taktigin soketi bile algiliyor.
Ses programın varmı realtek gibi mic i takınca mic gözükmesi gerek
Birde kulaklığın micin den degilde sesi kulaklıgin kulaga takılan hapörlör yerinden üflersen ses var demektir masaüstünde genellikle öyle olur kulaklık kullanıyorsan mic bolumune tak ve böyle dene
hımm dostum genelde bu durumlar deneme yanılma olur dediyin jackları düzgün taktığından emin ol bide kullaklık çalıştına eminisin veya kullaklığnın markasını bilmiyorum ama ses driver yoktur onun programını indir dene olmasa ban özelden ulaş bakalım
kardeş zaten 2 tane tane giriş var ses çıkışından ses geliyor ama mic girişine mikrofon takınca pc de oynadığın oyun veya müziğin sesi discorda veya ts3 artık neyse ona gidiyor
anakartinin uzerindeki ses kartinin modelini ogrenip programini indirmen gerekiyor. onun uzerinden ayarlama yapabilirsin hatta jacki taktigin soketi bile algiliyor.
zaten indirdim pc takıldığını algılıyor ama taktığında mic sesini değil pc sesini mic den gelirmiş gibi karşıya gönderiyor
Post automatically merged:
arkadaşlar
1. ses de problem yok sesler gayet güzel
2. ses kartı driverları yüklü ve güncel
3. pcye format attım defalarca sorun aynı
4. kabloların yanlış takılma ihtimali %0 pi tek parça halinde başka yere güç uygulayarak zorlasan takamazsın
5. stereo karışımı kapalı
6. kulaklığım ve hoparlörüm çalışıyor zaten başka pc de tv de mp player da kullanıyorum
7. microfon da çalışıyor 4 farklı microfon var başka pc teset ettim hiçbir sıkıntı yok
8. jackı ön tarafa taksan da arka tarafa taksan da sorun aynı