güncelledimdriverleri guncellemeyi denedinmi
kardeş zaten 2 tane giriş var birinden ses geliyor diğeri de mic ses de sorun yok zatençalışmassa karşıya nasıl gitsin girişleri yanlış takıyor olabilirsin
kardeş bide meze yapıyım pc kafayı bulsuniçini pamuk ve alkole temizle belki düzelir
kaç kere format attımbüyük ihtimal format :d
kabloların ucu birleşik pinli başka bir yere veya ters takamassın istesendekasanın ıcını ac oradakı baglantı kablolarında sıkıntı olabilir takip et kabloları zaten anlarsın
kardeş ses de sorun yok 3-4 tane mic denedim hem sterio hemde mono olmuyorayarlardan bu girişiler açık mı diye bakarmısınız açıksa ve görmüyorsa başka bir pc ye deneyin görmüyorsa büyük olasılıkla kulaklıkta var sıkıntı
kardeş zaten 2 tane tane giriş var ses çıkışından ses geliyor ama mic girişine mikrofon takınca pc de oynadığın oyun veya müziğin sesi discorda veya ts3 artık neyse ona gidiyorhımm dostum genelde bu durumlar deneme yanılma olur dediyin jackları düzgün taktığından emin ol bide kullaklık çalıştına eminisin veya kullaklığnın markasını bilmiyorum ama ses driver yoktur onun programını indir dene olmasa ban özelden ulaş bakalım
kardeş kılaklığı başka pc de televizyonda mp3 kullanıyorum zaten zaten ses geliyor diyorum ses de sıkıntı yokayarlardan bu girişiler açık mı diye bakarmısınız açıksa ve görmüyorsa başka bir pc ye deneyin görmüyorsa büyük olasılıkla kulaklıkta var sıkıntı
portlar yanlış biryere veya ters takamassın tek parça halinde istesen de başka yere takılmazKasanin onundeki baglanti kablolarinin anakartinin dogru portlarina baglandigindan.emin ol. Kulaklik cikisina kulakligi taktiginda karsiya ses feedback yapiyorsa yanlis baglanmis olabilir. Yada dogru jacki dogru yuvaya taktigindan emin ol.
zaten indirdim pc takıldığını algılıyor ama taktığında mic sesini değil pc sesini mic den gelirmiş gibi karşıya gönderiyoranakartinin uzerindeki ses kartinin modelini ogrenip programini indirmen gerekiyor. onun uzerinden ayarlama yapabilirsin hatta jacki taktigin soketi bile algiliyor.