Merhaba arkadaşlar
Öncelikle dün VDSL'E geçtim 75 mbps hıza kadar ulaştım kablolu bağlantı ile...
Anlatması güzel Adam interneti bağladı sonra pc den kabloyla Hız testi vb yaptım. Sonra pcyi kapattım. 4-5 saat sonra yeniden açtım arkadaşlarla oyun oynamak için. Oyunu da bi güzel oynadık.
Akşam tekrar açtım windows 11 yüklemek için ama internet yok. Henüz hiç bir şey yapmadım ama pc yi açınca internet yok diyo. Wifi çalışıyo ama wifi ile bağlanmak istemiyorum çünkü kardeşimin odası yanda 1 telefon 1 tablet bağlanıyor o film falan izliyo annem de mutfakta müzik dinliyo ben de pingle mücadele, bu yüzden wi fi olmaz.
Neyse Pc yi açtım internet yok diyor.
Ama pc açılırken hem lan ışığı hemde modemdeki lan ışığı yanıyor. Windows kilit ekranı geldiği anda ışıklar sönüyor. Pc yi kapatıyorum ekranda kapatılıyor yazısı varken ışıklar geri geliyor.
Sorun giderici ise Bir internet kablosu takın diyo.
Diğer cihazlar bağlanıyor.
Babamın pc si de kablo ile bağlanıyor sıkıntı yok.
Elimde farklı bir modem yok.
Turknet kullanıyorum.
Modem:zyxel vmg8623-t50b
Yaptıklarım
Modemi kapattım açtım.
Pc yeniden başlattım.
Farklı kablo denedim.
Modeme format attım.
Bilgisayara format attım.
Windows 7,8,8.1,10,11 hepsini denedim.
Öncelikle dün VDSL'E geçtim 75 mbps hıza kadar ulaştım kablolu bağlantı ile...
Anlatması güzel Adam interneti bağladı sonra pc den kabloyla Hız testi vb yaptım. Sonra pcyi kapattım. 4-5 saat sonra yeniden açtım arkadaşlarla oyun oynamak için. Oyunu da bi güzel oynadık.
Akşam tekrar açtım windows 11 yüklemek için ama internet yok. Henüz hiç bir şey yapmadım ama pc yi açınca internet yok diyo. Wifi çalışıyo ama wifi ile bağlanmak istemiyorum çünkü kardeşimin odası yanda 1 telefon 1 tablet bağlanıyor o film falan izliyo annem de mutfakta müzik dinliyo ben de pingle mücadele, bu yüzden wi fi olmaz.
Neyse Pc yi açtım internet yok diyor.
Ama pc açılırken hem lan ışığı hemde modemdeki lan ışığı yanıyor. Windows kilit ekranı geldiği anda ışıklar sönüyor. Pc yi kapatıyorum ekranda kapatılıyor yazısı varken ışıklar geri geliyor.
Sorun giderici ise Bir internet kablosu takın diyo.
Diğer cihazlar bağlanıyor.
Babamın pc si de kablo ile bağlanıyor sıkıntı yok.
Elimde farklı bir modem yok.
Turknet kullanıyorum.
Modem:zyxel vmg8623-t50b
Yaptıklarım
Modemi kapattım açtım.
Pc yeniden başlattım.
Farklı kablo denedim.
Modeme format attım.
Bilgisayara format attım.
Windows 7,8,8.1,10,11 hepsini denedim.