Bilgisayarı formatla gene de ne olur ne olmazİyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
bence öyle bir bilgi edindiysen direkt olarak format atİyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
benim bilgisayarda bu cok sık oluyo bikereliğine yenden demişti bi 1 saat döngüye girdi sorunla karşılaştı yeniden başlatiyor diyor tam başlatılacak yenden diyordu bi 1 saat falan sonra bilgisayarı 1 haftalığına geri aldım düzeldidi sonra format attim komple düzeldi cok sık olmiyoİyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?