Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
interneten ındırdıgın dosya yada baska bırsey vıruslu oldugu ıcın ondan kaynaklı olabılır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şanslıysan birdaha almazsın

HAYAT CESURLARI SEVER
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bende de olmuştu kapandıktan bi yarım saat sonra açılmaya başladı

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mavi bi ekran verdi 2 gün öncede internette apex hilesi vardı onu deniyim dedim sonra :D msi afterburner patladı fln ekran kartımı görmedi sonra baktım pc fln açılmıyor sürekli kendini resetliyor sonra sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama afterburner sıkıntı yaşadım baya arkadaşlarım fln yazdı bizdede gitti diye çoğunda kısaca indirdimiz şeylerden direk çökme yapip sisteme zarar veriyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
mıcrosoft bunu bılerek yapıyo arkdasım yanı pc bozulcakkı sen yenısını alasın arz talep meselesı

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İşletim sistemi ile alakalı bi sorun bence

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşım bu virüs tehlikelidir Güvenliğiniz için yeni pencereler indirin

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o hata bilgisayarın sana geldiğinde bi değişiklik yapmadıysan windows şöyle bir şeye tik koyar *bilgisayar bir sorun ile karşılaştığında yeniden başlat* diye bi şey bilgisayar simgesini yan klik yap özellikler sistem ayarlarından düzelte bilirsin ama bir virüs programı ile taratmaktada fayda var

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
Bilgisayarı formatla gene de ne olur ne olmaz

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güncelleme yapmadigindan dolayı olabiliyor bazen bendede oluyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
bence öyle bir bilgi edindiysen direkt olarak format at

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Güncellemeleri Denetlemeni tavsiye ederim...

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benim bilgisayarda bu cok sık oluyo bikereliğine yenden demişti bi 1 saat döngüye girdi sorunla karşılaştı yeniden başlatiyor diyor tam başlatılacak yenden diyordu bi 1 saat falan sonra bilgisayarı 1 haftalığına geri aldım düzeldidi sonra format attim komple düzeldi cok sık olmiyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ComboFix le temiz tarama yapmayı dene

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tam olarak ne yaptıktan sonra başına böyle bir şey geldiğini biliyor musun veya tahmini bir şey söyleyebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...