bilgisayarın laptop mu masa üstümüBilgisayarım win 8.1 10 a yükselteceğim
Bilgisayarınızda Windows 10'un bu sürümüne hazır olmayan bir donanım var.
bu donanım ise Realtek Bluetooth nasıl çözerim aranızda bilen var mı.
buna gerek yok ki burdan da halledilir win 10 masaüstüler şuan lık desteklemiyor diye biliyorum kapatabiliyorsunbi bilgisayarla analayan birine git windows 10 cd syle söyle o sana atar
masa üstübilgisayarın laptop mu masa üstümü
Nasıl yapacağımı bilmiyorumWindows update ile değil de sıfırdan usb kurulum yapabilirsin
Windows 10 usb format şeklinde google da arama yaparsan detaylı anlatımları mevcutmasa üstü
Post automatically merged:
Nasıl yapacağımı bilmiyorum
youtube linki paylaşabiliyor muyum bilmiyorum ama dc Larin / 20#4305 dm atarsan anlatabilirimmasa üstü
Post automatically merged:
Nasıl yapacağımı bilmiyorum
Sakın!!!!! Sakın bu dandik uygulamayı kullanmayın! sürücüleri kendi sitesinden indirip kurun çünkü driver booster bazen yanlış sürücüleri kurabiliyor driver boosteri sadece bir yol gösterici olarak kullanın orada güncel değil diye gösterilen sürücüleri siz kendi sitesinden elle yükleyin en ufak hatada başınız ağrır sonra.Güncel olmayan donanımın vardır driver booster tavsiye ederim
İndiriyorum ŞuanGüncel olmayan donanımın vardır driver booster tavsiye ederim
Gün içinde forumda çok fazla aktifim açılan neredeyse her konuda yorumun var ve hepsi gereksiz seni bildireceğim.demeki işlemcin düşük kral oyuzdne yazılım dene
Ekran görüntüsünü alıp paylaşırsan daha sağlıklı cevaplar alabilirsin.Bilgisayarım win 8.1 10 a yükselteceğim
ilk defa böyle bişey görüyorum yükselt bişey olmaz diye düşünüyorumBilgisayarım win 8.1 10 a yükselteceğim