Chrome os nasıl bilmiyorum yani, bana kalırsa idaretenlik bir şey alsam da Windows'ta kalırdım.çok iyi bir şey almicam zaten idaretenlik
Chrome os nasıl bilmiyorum yani, bana kalırsa idaretenlik bir şey alsam da Windows'ta kalırdım.çok iyi bir şey almicam zaten idaretenlik
chrome os da bilgisayarınıza play storeden uygulama yükleyebilir ve daha hızlı internette gezinebilirsinizChrome os nasıl bilmiyorum yani, bana kalırsa idaretenlik bir şey alsam da Windows'ta kalırdım.
windows düşük sistemi çok yoruyor ya windows7 geçicem yada chrome OSChrome os nasıl bilmiyorum yani, bana kalırsa idaretenlik bir şey alsam da Windows'ta kalırdım.
Yine de tercih seninwindows düşük sistemi çok yoruyor ya windows7 geçicem yada chrome OS
chrome os iyi bir tercih olacaktır hem internette daha hızlı gezinebilir hemde bilgisayarınızdan daha iyi performans alabilirsinizwindows düşük sistemi çok yoruyor ya windows7 geçicem yada chrome OS
hayır yapmıyor diye biliyorumChrome OS'a geçince Chrome Tarayıcı %50 RAM ve %90 CPU tüketimi yapmaya devam ediyor mu acaba![]()
aynen ama bi sorun olurmu diye hala endişeliyim tam anladıktan sonra sistemi denicem sanal makinamdachrome os iyi bir tercih olacaktır hem internette daha hızlı gezinebilir hemde bilgisayarınızdan daha iyi performans alabilirsiniz
bak o iyi bir fikir sanal makinede denersen normal bilgisayarında bir sorun oluşmazaynen ama bi sorun olurmu diye hala endişeliyim tam anladıktan sonra sistemi denicem sanal makinamda
Keşke Windows'ta da yapmasahayır yapmıyor diye biliyorum
Özellik açısından yeterliyse hiçbir sorun çıkmaz.aynen ama bi sorun olurmu diye hala endişeliyim tam anladıktan sonra sistemi denicem sanal makinamda
en az 16 megapixel olmak zorunda ve geniş ağ bağlantısı gerekliHızlı İnternet Derken Ne Kadar Hızlı Bi oran Verirmisin?
4gb ram işlemcide amd 5300 ekran kartı amd5450 şuanki pc'de düşük baya şuan kullandığımKeşke Windows'ta da yapmasa
Özellik açısından yeterliyse hiçbir sorun çıkmaz.
Yanlış yazdın hocam Megabit olması lazımdıen az 16 megapixel olmak zorunda ve geniş ağ bağlantısı gerekli
doğrudur hocam xDYanlış yazdın hocam Megabit olması lazımdı![]()
sağol eğer yaparsam buraya fikrimi yazarımValla forumda batycbka diye biri var mesaj kasıp duruyor sinir oldum herife tek yumrukta indiresim var karşıma çıkmasın...
Yeterlidir
Ben de merak ettim bu işletim sistemini, yazmanı bekliyor olacağımsağol eğer yaparsam buraya fikrimi yazarım
hata ile ilgili ekran görüntüsü atabilirmisiniz?Launcher inmiyor ama sıkıntı çıkartıyor neden acaba hata alıyorm
what?