Süper Üye
Senin Pc Çöp Ozaman 4gb Ekran Kartı 4gb ram Var Kasmıyor ? Tabi Ayarlardan KAliteyi Düşürdüm.Kasar kardeşim. Bende 8gb ramle 6.nesil işlemcinin dahili ekran kartı var düşükte bile kasıyor ara ara
Kasıyor demiyorum ara ara takılıyor diyorum. Bu kardeşimizin 2gb ram gt 420 ekran kartı var. Mutlaka rahat rahat oynayamayacaktır çok fazla kasmasa da oynanmayacak fps lerde olurSenin Pc Çöp Ozaman 4gb Ekran Kartı 4gb ram Var Kasmıyor ? Tabi Ayarlardan KAliteyi Düşürdüm.
apu sistemleri fiyat performans olsa da hiç sevemedimKasar kardeşim. Bende 8gb ramle 6.nesil işlemcinin dahili ekran kartı var düşükte bile kasıyor ara ara
Apu değil hocam i3 6100 var ekran kartsız kullanıyorum dahili gpu hd 530 varapu sistemleri fiyat performans olsa da hiç sevemedim
Kasıyor demiyorum ara ara takılıyor diyorum. Bu kardeşimizin 2gb ram gt 420 ekran kartı var. Mutlaka rahat rahat oynayamayacaktır çok fazla kasmasa da oynanmayacak fps lerde olur
Senin Pc Çöp Ozaman 4gb Ekran Kartı 4gb ram Var Kasmıyor ? Tabi Ayarlardan KAliteyi Düşürdüm.
Düşük ayarlarda oynayabilirsin gibi duruyor.
Kasar 15-75 fps arası alırsın gibi duruyor
Kasar kardeşim. Bende 8gb ramle 6.nesil işlemcinin dahili ekran kartı var düşükte bile kasıyor ara ara
Ben Pc kasarmi diye sordum beyler oyun kasmiyorcs go sistem gereksinşmleri
dostum kasar gibi duruyor ama düşük ayarlarda oynarsan bilemem
- İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
- İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
intel gpu su çöp oldugundan takılıyodur arkdasımda 4 gb ram r7 240 var gayet rahat oynuyorApu değil hocam i3 6100 var ekran kartsız kullanıyorum dahili gpu hd 530 var
Hocam okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz. Zaten rahat oynanıyor sadece arada ufak takılmalar oluyor. Ama bu arkadaş öyle rahat oynayamaz. düşük çözünürlükte düşük ayarlarda bir ihtimal rahat oynayabilir ama öyle de oyundan tat alamazintel gpu su çöp oldugundan takılıyodur arkdasımda 4 gb ram r7 240 var gayet rahat oynuyor