Çözüldü Bilgisiyar hakkında sorularım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar bu forumda daha yeniyim ve nerde ne konusu açıcağı hakkında pek fikrim yok şuan 2 tane konu hakkında soru sormalıyım sizlere izninizle sorunlarımı söylüyorum :
1- 2.el internetten bir siteden 600 TL ye amd x4 860 k + msi anakart pek markası aklımda değil + 9800gt 1 gb 2 adet fanlı herneyse kablolar eksik gelmişti ve pek anlamıyordum kendim başıma denedim ama power a bağladığımda gücü verdiğim anda duman çıktı ve panik oldum hemen kapattım .
2 gün önce bilgisiyarcıya götürdüm ve anakartın sıkıntılı olduğunu söyledi zaten 2 .el bir bilgisiyardı sizce benden dolayı mı yoksa karşı tarafta sıkıntı mı vardı ?

2- Bunları hallettikten sonra oyun testlerine geçeyim diceğim ve fikri olan elbet vardır kısaca sistemi söyliyeyim sizlere : amd x4 860k +4 gb ram 1333mhz + 9800 gt 1 gb 2 adet fanlı
Bu sistemle sizce lol + cs de akıcı bir şekilde oynatır mı cs de 100 fps verse yeter 720 p de

Şimdiden herkese teşekkür ederim ..

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Lol + cs yi muhtemelen en düşük grafiklerde 40-... fps civarlarında oynarsın.

Çözüm
3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bu devirde çok geride kalmışsın kardeşim sorun karşı tarafta takarsan bı çıkışları yakarsın (kabloları )

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu donanım ile +50 fps görsen iyidir senin için,LOL'ü bilmiyorum ama CS:GO'da en az 30+ fps alırsın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sisteme göre CSGO'da istediğin değeri hayatta alamazsın fakat Lol için bir şey diyemem ama yinede 60fps görürsen öpte başının tepesine koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...