Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Bilmediğimiz müzikleri bulan bir program var mıdır bir yazarsanız 
yok onu biliyorum koymamışbak şöyle bir tuş varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapona tıklarsan adam koymuşsa müziğin ismini yazar
tamam teşekkürler deniyeceğim de pc için de var mıShazam uygulamasını kullanabilirsin her türlü buluyor![]()
Rica ederim. Windows 8-10 kullanıyorsan Microsoft Mağazada olması gerekiyordu kaldırmadıysalar tabiiitamam teşekkürler deniyeceğim de pc için de var mı![]()
windows 8 de adı nedir programınRica ederim. Windows 8-10 kullanıyorsan Microsoft Mağazada olması gerekiyordu kaldırmadıysalar tabiii![]()
Shazam uygulaması Microsoft Magaza’dan kurabilirsin.windows 8 de adı nedir programın
Maleesef yok windows 8 olduğum için olabilir neyse telefon ağrızalı diye demiştim telefona indiririmShazam uygulaması Microsoft Magaza’dan kurabilirsin.
O konuda bilgim yok malesefMaleesef yok windows 8 olduğum için olabilir neyse telefon ağrızalı diye demiştim telefona indiririmweb te bazı siteler varmı
win 10 da kaldrııldı apple aldığı için shazam i ama mac de varRica ederim. Windows 8-10 kullanıyorsan Microsoft Mağazada olması gerekiyordu kaldırmadıysalar tabiii![]()
şarkıyı telden dinletmidomi yi biliyorum da pc den dinletince algılamıyor
sakin ol bea atarlı telefon bozuk diyorum ayrıca gördüysen yorumlara emulatör de yüklenmiyor bilgisayar kaldırma ayrıca sakin ol bu kadar sinirli konuşursan uyarı alırsınshazam kullan çok mu zor ? yada emulator yükle emulatore shazam kur aramak istediğin müziğide emulatordeki tarayıcıdan aç bu kadar basit
rtx 280 e 7 bin tl veriyorsam şarkıyı bulamazsa ekran kartının tek yumrukta canını alırımBazı arkadaşlar için söylüyorum bu tarz uygulamalar pcde nasıl çalışabilir. Müziği açtığın zaman kasadaki hangi parça müziği algılayacak? ekran kartı mı![]()